26 Ιανουαρίου 2015

Πήρε Ναζλίδη η Βέροια

Την πρώτη της μεταγραφική κίνηση για την περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ το απόγευμα της Παρασκευής (23/01).
Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν και επίσημα για τα επόμενα 2,5 χρόνια την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού Θωμά Ναζλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.

Όπως σας ενημέρωσε εδώ και λίγες μέρες το kerkidasport.gr, η ΒΕΡΟΙΑ ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον ικανό ποδοσφαιριστή και μάλιστα υπήρξε μεταξύ τους προφορική συμφωνία.
Ωστόσο τα τελευταία 24ωρα μπήκε «σφήνα» για την απόκτησή του ο Π.Α.Ο.Κ. χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η περίπτωσή του στον «δικέφαλο».
Έτσι, ο Ναζλίδης βρέθηκε την Παρασκευή (23/01) στην πόλη της Βέροιας μαζί με τον εκπρόσωπό του Ίλια Ίβιτς και μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ για τις τελικές διαπραγματεύσεις, ενώ στην συνέχεια ανακοινώθηκε από τους «κυανέρυθρους».
«Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή Θωμά Ναζλίδη. O ποδοσφαιριστής βρέθηκε πριν από λίγο στα γραφεία της "Βασίλισσας" και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Μετά την υπογραφή δήλωσε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος για την νέα αρχή στην καριέρα μου. Η Βέροια και οι άνθρωποι της με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έπεισαν στο να βοηθήσω και εγώ στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της Βασίλισσας», αναφέρει η ανακοίνωση.
Who is who
Ο Θωμάς Ναζλίδης γεννήθηκε στις 23/10/1987 στην Θεσσαλονίκη κι έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα του Εθνικού Σοχού. Φόρεσε για μία διετία -από το 2008 έως το 2010- την φανέλα του Μακεδονικού κάνοντας 39 συμμετοχές και 7 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο ύψους 1.84μ. ταλαντούχος επιθετικός από το καλοκαίρι του 2010 ανήκε στο δυναμικό της Καβάλας. Έπαιξε σε 11 αγώνες και μετά τον υποβιβασμό της Καβάλας έμεινε ελεύθερος και υπέγραψε στον Πλατανιά.
Στην ομάδα των Χανίων αγωνιζόταν τα τελευταία 4 χρόνια έχοντας 77 συμμετοχές και 21 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !