14 Δεκεμβρίου 2014

Βολιώτης κέρδισε 5.000.000 ευρώ στο Τζόκερ !

Ρεπορτάζ: ΑΘΗΝΑ ΤΣΙΡΓΗ  


Συνωστισμός, πειράγματα και χαμόγελα χθες στο πρακτορείο του Γιάννη Τζικόπουλου  
«Ποιός είναι ο τυχερός εκατομμυριούχος;» αυτή ήταν η ερώτηση που έβγαινε χθες από το στόμα όλων των πελατών και θαμώνων που επισκέπτονταν το τυχερό πρακτορείο του 30χρονου Ιωάννη Τζικόπουλου στην οδό (Κ. Καρτάλη 187) σχεδόν στο κέντρο του Βόλου, στο οποίο παίχθηκε από Βολιώτη το «χρυσό» δελτίο Τζόκερ
στην 1η κατηγορία (5+1) κερδίζοντας το αστρονομικό ποσό των 5.130.932,51 ευρώ, το οποίο είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο ποσό που έχει μοιράσει ποτέ πρακτορείο ΟΠΑΠ του Βόλου!
Τα χαμογέλα και τα πειράγματα των πελατών στο πρακτορείο του κ. Τζικόπουλου ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί, αφού όλοι εμφανίζονταν ως υπερτυχεροί… ωστόσο ο πραγματικός τυχερός παραμένει άφαντος! 
Η κ. Βάσω Δράμαλη και η κ. Μαρία Πασχαλούδη, οι οποίες εργάζονται στο πρακτορείο, από την χαρά τους χθες δεν άφηναν ευκαιρία να πάει χαμένη: «Εδώ παίχθηκε το τυχερό δελτίο», ενημέρωναν κάθε πελάτη που έμπαινε στην επιχείρηση. 
Οι πελάτες με τη μεγαλύτερη οικειότητα έμπαιναν φουριόζοι μέσα στο πρακτορείο και μάλωναν το Γιάννη: «Καλά ακόμη δεν έχεις κολλήσει στη βιτρίνα την επιτυχία. Τι περιμένεις;». 
Κατενθουσιασμένος και λίγο σοκαρισμένος, ήταν ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ Γιάννης Τζικόπουλος, από προχθές που έμαθε ότι το «χρυσό» δελτίο παίχθηκε στο δικό του πρακτορείο. Οπως εξηγεί στονΤΑΧΥΔΡΟΜΟ βρίσκονταν στο σπίτι του όταν τον πήραν τηλέφωνο και τον ενημέρωσαν για την επιτυχία ωστόσο στην αρχή νόμιζε ότι του κάνουν πλάκα και μπήκε μόνος του στο siteτου ΟΠΑΠ για να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια την επιτυχία… 
Ερωτηθείς εάν έχει εντοπιστεί ο τυχερός ή εάν υποπτεύεται ποιός μπορεί να είναι αναφέρει χαρακτηριστικά: «Πραγματικά δεν έχω ιδέα. Πολλές φορές έρχονται ηλικιωμένοι που δεν ξέρουν να συμπληρώνουν δελτία και παίζουν τζόκερ με τυχαία επιλογή αριθμών. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή ο τυχερός θα εμφανιστεί για να εξαργυρώσει το δελτίο και να του δώσουμε το αντίτιμο της τράπεζας για να παραλάβει τα χρήματα». 
Επίσης, ο ίδιος επισημαίνει ότι νιώθει και ο ίδιος τυχερός που προσφέρει χαρά στον κόσμο. Αλλωστε πριν ένα χρόνο πάλι το πρακτορείο μέσω του Τζόκερ είχε μοιράσει 120.000 ευρώ. 
Εντύπωση και συγκίνηση προκάλεσε στον κ. Τζικόπουλο το γεγονός ότι οι θαμώνες του πρακτορείου χαίρονταν για την επιτυχία και εύχονταν τα χρήματα να πήγαν σε κάποιον που θα τα είχε ανάγκη. «Οποιος και αν είναι ο τυχερός αυτό το Χριστουγεννιάτικο δώρο θα του μείνει αξέχαστο και από την πλευρά μας ευχόμαστε να αξιοποιήσει τα χρήματα με τον καλύτερο τρόπο», καταλήγει ο κ. Τζικόπουλος.
 

Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ κ. Γιάννης Τζικόπουλος μαζί με την υπάλληλο Βάσω Δράμαλη 
 
Από νωρίς χθες το πρωί γέμισε με κόσμο το πρακτορείο του στην οδό Κ. Καρτάλη 187
(Φώτο: Ηλίας Καράτσαλος)
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !