14 Δεκεμβρίου 2014

126 προσλήψεις στα νοσοκομεία της Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Λάρισας, Κοζάνης

“Κλείδωσε” η κατανομή των θέσεων για το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, που ξεκινά μέσα στο Δεκέμβριο, με τις 2.653 προσλήψεις να αφορούν δομές του Υπουργείου Υγείας, όπως νοσοκομεία, υγειονομικές περιφέρειες, κέντρα απεξάρτησης, διοίκηση κ.ο.κ. Δείτε αποκλειστικά στο ergasia.gr την αναλυτική κατανομή των θέσεων, ανά ειδικότητα και φορέα.

Μέσα στις επόμενες εβδομάδες ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το πολυαναμενόμενο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας, που θα ανακουφίσει προσωρινά 53.192 ανέργους, προσφέροντας πεντάμηνες θέσεις απασχόλησης σε δήμους, υπουργεία, περιφέρειες, ΟΑΕΔ και αποκεντρωμένες διοικήσεις.
Σύμφωνα με την τελική κατανομή, ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια της “πίτας” των προσλήψεων διεκδικεί το υπουργείο Υγείας, με συνολικά 2.653 ωφελούμενους να τοποθετούνται στις δομές του.
Όπως είναι αναμενόμενο, τη μερίδα του λέοντος λαμβάνει η περιφέρεια Αττικής, με 1.080 θέσεις, ενώ ακολουθούν η Κεντρική Μακεδονία με 391 θέσεις, η Κρήτη με 198 θέσεις, το Νότιο Αιγαίο με 168 θέσεις, η Δυτική Ελλάδα με 158 θέσεις, η Πελοπόννησος με 126 θέσεις, το Βόρειο Αιγαίο με 110 θέσεις. Στη Δυτική Μακεδονία αντιστοιχούν 59 θέσεις, στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη 75 θέσεις, στη Θεσσαλία 75 θέσεις, στη Στερεά Ελλάδα 59 θέσεις, στην Ήπειρο 69 θέσεις, και στο Ιόνιο 71 θέσεις.
Οι θέσεις εργασίας απευθύνονται σε υποψηφίους κατηγοριών Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας, και Υποχρεωτικής εκπαίδευσης, σε ευρύ φάσμα ειδικοτήτων. Την πλειοψηφία των θέσεων θα καταλάβουν άτομα του κλάδου των νοσηλευτών, βοηθών νοσηλευτών, διοικητικών γραμματέων και λογιστών, ενώ δε λείπουν οι θέσεις πληροφορικής, τεχνικών, ηλεκτρολόγων, γενικών καθηκόντων, οδηγών κ.α.
Οι προσληφθέντες θα εργαστούν σε Γενικά Νοσοκομεία, ΠΕΔΥ, διοικητικές δομές, στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, και θεραπευτικά προγράμματα απεξάρτησης ανά την επικράτεια.
Το ergasia.gr δημοσιεύει αποκλειστικά την αναλυτική κατανομή των θέσεων απασχόλησης ανά φορέα και ειδικότητα.

http://www.ergasia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !