20 Φεβρουαρίου 2016

Ενδιαφέρουσα εκδήλωση για την εμμηνόπαυση στην Κονταριώτισσα


Το απόγευμα της Τετάρτης  της  17ης Φεβρουαρίου, αποδείχτηκε εξαιρετικά ενδιαφέρον για τις κυρίες που προσήλθαν στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημ. Σχολ. Κον/σας, για να παρακολουθήσουν την ομιλία περί εμμηνόπαυσης. Η ιατρική ομάδα της μονάδας οικογενειακού προγραμματισμού του ΠΕΔΥ -Κέντρο υγείας
 Λιτοχώρου, φρόντισε να εφοδιάσει τις παρευρισκόμενες κυρίες με χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες προκειμένου να κατανοήσουν τις βιολογικές και ψυχικές αλλαγές που συντελούνται στο σώμα και τον ψυχισμό τους, κάπου μετά το 35ο έτος της ηλικίας τους.
 Άκρως ενδιαφέρουσα και η παρέμβαση του ιατρού κ. Άρη Παγανά  για την μετεμηνοπαυσιακή οστεοπόρωση.
Ευχαριστούμε την διευθύντρια  του Κ.Υ. Λιτοχώρου κ. Σεκέρη  Ζαφειρία, που συντόνισε την ομιλία, την ιατρό κ. Μελετίδου Μαρία καθώς και τις μαίες κ. Αθανασία Τσιαπάρα και Ευθυμιάδου Ελένη.
Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστήσω  επίσης τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν τόσο πρόθυμα στο κάλεσμα αυτό, προσφέροντας επίσης απλόχερα και τα χειροποίητα εδέσματα για το μπουφέ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ιατρός κ. Δημήτρης Προκοπίδης, η διευθύντρια του Δημ. Σχολ. κ. Εξάχρου Χρύσα, η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου κ. Αγαθόγλου  Σμαρώ, η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου «ΠΙΕΡΕΣ» κ. Γκριμούλα Α. Μαρία, η  πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Δ.Σ. και νηπιαγωγείου κ. Πατσαλή  Μαρία καθώς και η πρόεδρος του Κέντρου Γραμμάτων και Τεχνών Δίου, κ. Γκριμούλα Π. Μαρία. Όλες  μαζί εμείς οι ακροάτριες, απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση στο Κ. Υ. Λιτοχώρου να μας συμπεριλάβει και στις επόμενες δράσεις του!!!

Παρασκευή Νάτσιου

Πρόεδρος Τ.Κ. Κονταριώτισσας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !