30 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ


Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με την νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε χθες με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το Γυμνάσιο Περίστασης και το Δημοτικό Σχολείο Περίστασης.

Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Καράμπελα Χρήστο, Κωνσταντίνου Δημήτρη, Παπουτσογιαννόπουλο Θεόδωρο, Κώτσια Κωνσταντίνο, Πέεφ Όλιβερ, Κατσιαμήτα Αλέξανδρο και με επικεφαλή τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν τα δυο παραπάνω σχολεία στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».
Η υποδοχή από τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τους διευθυντές: του Γυμνασίου κ. Φλουρή και του Δημοτικού Σχολείου κ. Παπανικολάου να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αντίστοιχα στα σχολεία τους. Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή και ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο των σχολείων με τις ομάδες των μαθητών και για την ιστορία νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας προσκλήσεις και χαρά, στους μαθητές για το εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αχέρων Καναλακίου το οποίο τελικά θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/2/16 και ώρα 15:00 στην Κατερίνη στο γήπεδο του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τις διευθύνσεις των δύο παραπάνω σχολείων για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !