2 Ιανουαρίου 2016

Ο Καμμένος στηρίζει τον Τσίπρα «μέχρι τέλους»

Tη στήριξή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «μέχρι τέλους» επιβεβαίωσε ο πρόεδρος τον Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και ανέφερε ότι οι βουλευτές που εξελέγησαν και στην κοινοβουλευτική
ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ γνώριζαν αυτά που υπογράψαμε το καλοκαίρι και θα στηρίξουν τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Αναφερόμενος στη Ν.Δ. εκτίμησε ότι δεν μπορούν να συμβιώσουν όλοι μαζί.Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Πάνος Καμμένος υπογράμμισε τη στήριξή του στην κυβέρνηση αλλά, διευκρίνισε πως «δεν χαράζουμε εμείς την πολιτική». Σχολίασε τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ως μία έντιμη πολιτική συμφωνία. «Η δική μου με τον Αλ. Τσίπρα είναι μεταξύ δύο ανθρώπων που ήθελαν να έρθουν σε ρήξη με το κατεστημένο. Θα στηρίξω τον Αλ. Τσίπρα προσωπικά μέχρι τέλους γιατί είναι ένας έντιμος πολιτικός» σημείωσε.
Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ότι έχει «αποσυνδεθεί εντελώς». Επιτέθηκε στον πρώην πρόεδρο του κόμματος κ. Αντώνη Σαμαρά λέγοντας ότι τα ακραία στοιχεία που έβαλε στο κόμμα «και η συμφωνία που έκανε με Γεωργιάδη, Βορίδη, Πλεύρη έκανε κακό». «Προβλέπω ότι μετά τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. δεν μπορούν να συμβιώσουν. Και στο ΠΑΣΟΚ το ίδιο συμβαίνει» υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !