10 Ιανουαρίου 2016

Κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του για να την βιάζει

Μία φρικιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Αργεντινή σοκάροντας μικρούς και μεγάλους.
Ένας πατέρας κρατούσε φυλακισμένη την κόρη του επί 22 χρόνια και την είχε μετατρέψει σε σκλάβα του σεξ ώστε να ικανοποιεί τις αρρωστημένες ορέξεις του. Το πιο τραγικό από όλα; Απέκτησε μαζί της οχτώ παιδιά!

Ο εφιάλτης για την 37χρονη πλέον Αντόνια ξεκίνησε όταν εκείνη ήταν 15 χρονών. Η μητέρα της εγκατέλειψε τον πατέρα της, Ντομίνγκο Μπουλίτσιο, και πήρε μαζί της τα τρία μικρότερα αδέλφια της αλλά όχι εκείνη. Από τότε εκείνος αποφάσισε πως η κόρη του θα γινόταν η γυναίκα του!
Της απαγόρευσε να βγαίνει και την κακοποιούσε καθημερινά. Την  απειλούσε πως θα την σκοτώσει αν μιλούσε σε κάποιον για το αρρωστημένο οικογενειακό δράμα που βίωνε, ενώ μία φορά που την είδε να μιλάει με έναν γείτονα από το παράθυρο την σάπισε στο ξύλο.
Η κοπέλα δεν ήξερε τι να κάνει για να σωθεί ενώ ένιωθε αηδία κάθε φορά που καταλάβαινε πως ήταν έγκυος από τον πατέρα της. Συνολικά απέκτησε  8 παιδιά- αδέλφια αυτά τα 22 χρόνια.
Κάποια στιγμή, αποφάσισε να μιλήσει γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση με το 56χρονο τέρας. Πήγες στις Αρχές και κατήγγειλε τον πατέρα της. Ωστόσο, αυτός το έμαθε και κατάφερε να το σκάσει.
Μετά από ένα μήνα ερευνών, οι Αρχές κατάφεραν να τον συλλάβουν σε ένα κοντινό χωριό. Η νεαρή υποστηρίζει σε τοπικό κανάλι πως μπορεί να γλίτωσε από την πάτερα της, ωστόσο την απειλούν οι συγγενείς του που της ζητούν να αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του για να μην την πειράξουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !