22 Οκτωβρίου 2015

Προσπάθησε ν΄ανατινάξει αστυνομικό τμήμα στη Ρόδο λόγω...κλήσης !



Πρωτοφανή επίθεση εξαπέλυσε ανοίγονταςδέκα φιάλες υγραερίου και ρίχνοντάς τις μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα Ιαλυσού ένας 35χρονος, ο οποίος βγήκε εκτός εαυτού επειδή λίγο νωρίτερα οι αστυνομικοί τον σταμάτησαν για να τον ελέγξουν και σε βάρος του βεβαίωσαν τροχαία παράβαση.


Το περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα να αναστατωθεί ολόκληρη η υπηρεσία αλλά παράλληλα να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή των ίδιων των αστυνομικών.



Ο δράστης, σύμφωνα με τα όσα μετέφεραν στην Ροδιακή αυτόπτες μάρτυρες, σε κατάσταση «αμόκ» αμέσως μετά την βεβαίωση παράβασης σε βάρος του, προσέγγισε το αστυνομικό τμήμα με το φορτηγό αυτοκίνητο εταιρίας μεταφοράς υγραερίου στη Ρόδο και αφού έβγαλε από το καπό δέκα φιάλες με υγραέριο τις χτυπούσε με μανία στον τοίχο και αφού τις άνοιγε τις έριχνε μέσα μέσα στο αστυνομικό τμήμα, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς.

Ο διοικητής όσο και οι υπόλοιποι αστυνομικοί κινήθηκαν αστραπιαία και συντονισμένα, καταφέρνοντας έτσι να εξουδετερώσουν γρήγορα τον δράστη, ακινητοποιώντας τον.

Έκλεισαν τις φιάλες υγραερίου και άδειασαν το τμήμα, καθώς υπήρχε μεγάλη διαρροή και άρα σοβαρός κίνδυνος έκρηξης.


Σε βάρος του δράστη, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται, σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη.



Πηγή: Ροδιακή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !