6 Σεπτεμβρίου 2015

Διαγωνισμός για τα καλύτερα οπίσθια !

Ο αγαπημένος διαγωνισμός των Βραζιλιάνων επιστρέφει. Τα καλύτερα οπίσθια δηλώνουν συμμετοχή και η θερμοκρασία ανεβαίνει στα ύψη. Οι ετοιμασίες για τα φετινά Miss butt έχουν ξεκινήσει και ο ανδρικός πληθυσμός δηλώνει φανατικά τρελαμένος.

Ο διαγωνισμός που λάτρεψε όλη η Βραζιλία συγκέντρωσε και φέτος τις υποψήφιες που τον ερχόμενο Νοέμβρη θα διεκδικήσουν μια θέση για τον τίτλο της καλύτερης πίσω όψης.
Γυναίκες νεαρής ηλικίας φοράν τα μαγιό τους και γυρίζουν την πλάτη στον φακό επιδεικνύοντας τα φουσκωμένα-έτοιμα για όλα οπίσθιά τους. Ο αγαπημένος διαγωνισμός των Βραζιλιάνων διοργανώνεται για 5η συνεχόμενη χρονιά αποκτώντας συνεχώς νέους θαυμαστές. Και αν νομίζεται ότι ο διαγωνισμός διαρκεί μόνο λίγες ώρες κάνετε λάθος.
Γυμνές φωτογραφίσεις, ημίγυμνα πάρτι και διάφορες έξυπνες ιδέες κάνουν την διοργάνωση να αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον αλλά και διάρκεια. Μάλιστα πριν λίγο καιρό οι "Miss Bumbum" φόρεσαν τα μαγιό τους και «πλημμύρισαν» τους δρόμους της Βραζιλίας προκαλώντας έτσι την πιο ευχάριστη κίνηση στους δρόμους τις πόλεις.
vraz1
Εμείς συγκεντρώσαμε τα οπίσθια που διεκδικούν μια θέση στον διαγωνισμό του Νοέμβρη και σας τα παρουσιάζουμε για τα μάτια σας μόνο. Εσείς ποια θα ψηφίσετε;
b5
b4
b1
b2
b6
b7
b8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !