11 Σεπτεμβρίου 2015

Σχολικές Τσάντες και γραφική ύλη σε Παιδιά Άπορων Οικογενειών


Σχολικές τσάντες γεμάτες με όλα τα απαραίτητα σχολικά είδη αλλά και τρόφιμα μακράς διαρκείας και χυμούς για τα πρώτα μαθητικά κολατσιό, προσέφερε  σε 150 μαθητές ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της
Δημόσιας Υγείας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να συμβάλει στην ενίσχυση άπορων οικογενειών που  αδυνατούν να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών τους και είναι εγγεγραμμένες στις κοινωνικές δομές του Δήμου.
Η προσφορά των σχολικών ειδών πραγματοποιήθηκε  την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου παρουσία του Δημάρχου κ. Πέτρου Σούλα και του αρμόδιου Αντιδημάρχου κ. Βασίλη Ταλατά.
«Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά βρίσκοντας την ελληνική κοινωνία να βιώνει μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της. Έχοντας χρέος να στηρίξουμε τις άπορες οικογένειες του τόπου μας, συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την κοινωνική αυτήν πρωτοβουλία, συμβάλλοντας έμπρακτα στην υποστήριξη των ευαίσθητων κοινωνικά ομάδων» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Πέτρος Σούλας
Στόχος μας είναι στο νέο αυτό ξεκίνημα που σηματοδοτεί η έναρξη του σχολικού έτους, να μην λείψει τίποτα από τους  μαθητές μας, οι οποίοι αποτελούν την ελπίδα και την προοπτική του τόπου μας. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που συνέβαλαν έμπρακτα σε αυτήν την κοινωνική δράση και ευχόμαστε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές” τόνισε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας κ. Βασίλης Ταλατάς.
Η κοινωνική αυτή πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Ελληνικών Πετρελαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !