6 Αυγούστου 2015

Δύο τραυματίες οπαδοί του ΠΑΟΚ και εννέα της Σπαρτάκ Τρνάβα

Μεγάλη ένταση τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου υπήρξε λίγη ώρα πριν το Σπαρτάκ Τρνάβα – ΠΑΟΚ. Συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για τραυματισμό δύο του «Δικεφάλου του Βορρά» και εννέα Σλοβάκων. Επέμβαση της Αστυνομίας.

Φοβερά πράγματα στη Σλοβακία, με τους οπαδούς των δύο ομάδων να έρχονται αντιμέτωποι σώμα με σώμα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου! Η ένταση είχε ξεκινήσει νωρίτερα από τις εξέδρες, αφού το κενό ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων ήταν πολύ μικρό, λιγότερο από 20 μέτρα, χωρίς μάλιστα να υπάρχει αρκετή αστυνόμευση πλην ορισμένων σεκιούριτι.

Μετά την αρχική παρέμβαση της αστυνομικής δύναμης που βρισκόταν στο γήπεδο η ένταση υποχώρησε. Τουλάχιστον αυτό φάνηκε πως συνέβη αρχικά, ωστόσο η πραγματικότητα ήταν ότι απλά μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για προκλήσεις από τους Σλοβάκους, οι οποίες τελικά οδήγησαν σε συμπλοκή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το αποτέλεσμα αυτών ήταν να τραυματιστούν ελαφρά δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ και εννέα της Σπαρτάκ Τρνάβα.

sdna

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !