2 Ιουλίου 2015

Ανακοίνωση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας Παναγιώτη Γκυρίνη για τις πολιτικές εξελίξεις

Αγαπητοί Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Μετά την προκήρυξη της διενέργειας του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου 2015,

Θεωρώ ότι η θέση της χώρας μας ανήκει στην Ευρωζώνη και στους θεσμούς της, διότι αυτό αποτελεί απαραίτητη
προϋπόθεση για την υλοποίηση προγραμμάτων του Δήμου μας σε κρίσιμους τομείς όπως η πρόνοια, η εκτέλεση έργων, η κοινωνική πολιτική, η εκπαίδευση, η ένταξη των ανέργων στην παραγωγική διαδικασία, ο αγροτικός τομέας , αφού όλα εξαρτώνται από την έγκριση και απορρόφηση κοινοτικών κονδυλίων, των οποίων η συνέχιση εκτός Ευρωζώνης είναι αδύνατη.

Πιστεύω ότι πρέπει να υπογραφεί μια συμφωνία με τους εταίρους και τους θεσμούς, μετά από διαπραγμάτευση, με βάση τη βούληση του Ελληνικού Λαού με την οποία να μην συνεχίζεται η πολιτική λιτότητας και ασφυκτικών μέτρων σε βάρος του πληθυσμού και βεβαίως να προωθηθούν όλες οι σημαντικές αλλαγές που έχει ανάγκη ο τόπος μας, προκειμένου η χώρα μας να αποκτήσει παραγωγικό πλεονέκτημα και εμπιστοσύνη στους υπόλοιπους εταίρους.
Σ΄ αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο, είναι σημαντικό και ελπιδοφόρο να είμαστε όλοι ενωμένοι και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Καλώ την κυβέρνηση και τους εταίρους να προσέλθουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για τη σταθερότητα και την ευημερία τόσο της Χώρας μας όσο και της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !