24 Ιουνίου 2015

Ο Αιγινιακός απέλυσε τον Διγκόζη

Η υλοποίηση του σχεδιασμού για την νέα σεζόν και η έντονη δυσαρέσκεια για τον Άγγελο Διγκόζη ήταν οι δυο άξονες πάνω στους οποίους κινήθηκαν οι δηλώσεις του Γιάννη Νιώπα στοflnews.gr.

Ο πρόεδρος του Αιγινιακού αναφέρθηκε στο «τρέξιμο» των υποθέσεων που αφορούν τον καταρτισμό του ρόστερ για τη νέα σεζόν αλλά και στο «διαζύγιο» με τον πρώην τεχνικό της ομάδας.
«Έχουμε στο… συρτάρι μας μέχρι τώρα 13 δελτία» ανέφερε αρχικά μιλώντας για τις εξελίξεις στο… μέτωπό των ανανεώσεων των συμβολαίων. Όσο για τις μεταγραφές αλλά και το θέμα προπονητή, υπογράμμισε: «Έχουμε κλείσει τον Γιώργο Σαββίδη και συζητάμε με 4-5 παίκτες ακόμα, ενώ έχουμε συμφωνήσει
και με τον Γιώργο Φοιρό».
Ο 32χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από τον Εθνικό Σερρών (15 συμμετοχές). Έχει αγωνιστεί ακόμα σε ΑΕΛ, Απόλλωνα, Τρίκαλα, Βέροια, Άγιο Δημήτριο, Προοδευτική και Πανσερραϊκό.
Στη συνέχεια μίλησε για τον Άγγελο Διγκόζη επισημαίνοντας: «Από την πλευρά του Αιγινιακού δεν υπήρξε ζήτημα Διγκόζη στη Γ΄ Εθνική. Είχε την πιο αποτυχημένη πορεία προπονητή από τότε που η ομάδα ήταν στα τοπικά.
Ουδέποτε έκλεισε την πόρτα της ομάδας. Ο Αιγινιακός απέλυσε τον Διγκόζη».
Επίσης, συμπλήρωσε: «Ο κύριος Διγκόζης ανέλαβε την ομάδα 5η και η ομάδα έπεσε. Θεωρούμε ότι δεν είναι ο προπονητής που θα μπορούσε να την ανεβάσει από την Γ΄ Εθνική στη Football League».
Κλείνοντας, κληθείς να σχολιάσει και το μέγα θέμα με το αν ισχύσει τελικά η αναδιάρθρωση ή αν το πρωτάθλημα παραμείνει με δυο ομίλους, όπως ζήτησαν οι ομάδες, σημείωσε: «Είμαι αισιόδοξος για την απόφαση που αφορά την μορφή του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν. Το σημαντικό είναι πως η απόφαση στο ΔΣ της Football League για δυο ομίλους τη νέα χρονιά ήταν ομόφωνη».

pamespor.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !