7 Ιουνίου 2015

Συλλήψεις σε Βέροια, Αριδαία, Νέα Μουδανιά








Σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας, σε βάρος τριών ατόμων, (δύο άντρες 30 και 31 ετών και μία 30χρονη γυναίκα), για κλοπή χρηματικού ποσού σε περιοχή της Ημαθίας. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε πως χθες (06-06-2015) το μεσημέρι, οι παραπάνω πλησίασαν 68χρονο άνδρα σε περιοχή της Ημαθίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, αφού του αφαίρεσαν από την τσέπη του παντελονιού του το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ, διέφυγαν με Ι.Χ.Ε. όχημα. Οι παραπάνω δράστες, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.


Συνελήφθη χθες (06-06-2015) το μεσημέρι στην Αριδαία Πέλλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας, 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούν σε βάρος του δύο καταδικαστικές αποφάσεις, σύμφωνα με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 6 μηνών και χρηματική ποινή 6.000 ευρώ, για παράβαση της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών. Επιπλέον, σε βάρος του υφίσταται το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.


Συνελήφθη χθες (06-06-2015) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέων Μουδανιών, ένας 16χρονος ημεδαπός για κλοπή και απάτη. Ειδικότερα προέκυψε πως πρωινές ώρες της ίδιας μέρας, προσέγγισε 81χρονη ημεδαπή και με το πρόσχημα υποτιθέμενης πώλησης λευκών ειδών της απέσπασε το χρηματικό ποσό των 90 ευρώ. Επιπλέον ο ανήλικος, με την μέθοδο της απασχόλησης, κατάφερε να αφαιρέσει από χώρο της οικίας της παθούσας, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ. Τα παραπάνω χρήματα (140 ευρώ) βρέθηκαν στην κατοχή του 16χρονου κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !