28 Μαΐου 2015

Ταξίδι στο Μoosburg Aυστρίας διοργανώνει ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας

Το ταξίδι στην  αδελφοποιημένη με την Κατερίνη πόλη, γίνεται με αφορμή τον Ημιμαραθώνιο του Μοοsburg στις 26 Σεπτεμβρίου. Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο διεξάγονται αγώνες δρόμου 8 χλμ, σκυταλοδρομίας 5χλμ  χ 4, καθώς και παιδικοί αγώνες.

Τα μέλη του συλλόγου θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν αγώνισμα ανάλογα με τις δυνατότητες τους χωρίς κόστος, καθώς η συμμετοχή για την Ελληνική αποστολή είναι δωρεάν.
Αναχώρηση Τετάρτη βράδυ από την Κατερίνη (23 Σεπτεμβρίου) και άφιξη Πέμπτη βράδυ (24 Σεπτεμβρίου).
Πέμπτη - Παρασκευή- Σάββατο - Κυριακή 24-25-26-27 Σεπτεμβρίου 2015 αντίστοιχα προγραμματίζεται διανυκτέρευση στην Αυστρία. Οι διανυκτερεύσεις περιλαμβάνουν  πρωινό, ενώ συνεισφέρει στο συνολικό κόστος  ο Δήμος Μοοsburg.  Κατά την διάρκεια της παραμονής θα παρατεθεί δεξίωση στην Ελληνική αποστολή.
 Προγραμματίζονται  στάσεις στο Βελιγράδι, καθώς και  στην Λουμπλιάνα (ολιγόωρη κατά την επιστροφή).   Κατά την διάρκεια της παραμονής στο Μοοsburg   καταρτίζεται πρόγραμμα επισκέψεων  σε γειτονικές πόλεις.
Προτεραιότητα συμμετοχής έχουν τα μέλη του συλλόγου μας και ακολουθούν διαδοχικά  δημότες Κατερίνης και δρομείς   άλλων περιοχών. Το κόστος της εκδρομής ανέρχεται στα 225 ευρώ το άτομο.
Συμμετέχει και το αδελφοποιημένο με τον σύλλογό μας Σωματείο Δρομέων Κύπρου ''Περικλής Δημητρίου".
Αναχώρηση: Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου και επιστροφή στην Κατερίνη το πρωί της Τρίτης  29 Σεπτεμβρίου 2015.

Πληροφορίες εγγραφές: Xρήστος Μυστρίδης 6948180760

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !