31 Μαΐου 2015

Συνελήφθησαν για κλοπές κοσμημάτων και μηχανημάτων στην Κατερίνη





Συνελήφθη χθες (30-5-2015) το απόγευμα στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 40χρονος ημεδαπός, καθώς από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι λίγο νωρίτερα είχε παραβιάσει παράθυρο διαμερίσματος στην Κατερίνη, ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε κοσμήματα και έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή αξίας 5.000 ευρώ, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή του και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.


Σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, για το αδίκημα της κλοπής. Ειδικότερα, από την έρευνα προέκυψε ότι το βράδυ της 30 προς 31 Μαρτίου 2015 αφαίρεσε από επιχείρηση στην Κατερίνη ιδιοκτησίας 40χρονου, διάφορα μηχανήματα αξίας 4.000, σύμφωνα με εκτίμηση του παθόντα. Επίσης διαπιστώθηκε ότι τον Ιούλιο του 2014 είχε αφαιρέσει από την Κατερίνη ένα ποδήλατο ιδιοκτησίας 60χρονου, αξίας 220 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα. Από έρευνα που έγινε στην οικία του εντοπίστηκε μέρος των αφαιρεθέντων μηχανημάτων, καθώς και το αφαιρεθέν ποδήλατο τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Επίσης στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε πλήθος μηχανημάτων τα οποία δεν δικαιολογούσε την κατοχή τους.


Συνελήφθη χθες (30-5-2015) το πρωί στην Σκύδρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, 59χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη να κατέχει συνολικά 200 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με σκοπό την πώληση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !