30 Μαΐου 2015

Συλλήψεις για ληστεία και κλοπές σε Νέα Μουδανιά, Κατερίνη, Γιαννιτσά και Πολύκαστρο





Προχθές (28-5-2015) το βράδυ, δύο άγνωστα άτομα, φορώντας κουκούλες τύπου «full-face», κατάφεραν να μπουν σε διαμέρισμα στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν και έδεσαν την 25χρονη ένοικο, ενώ στη συνέχεια αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα από το εσωτερικό του διαμερίσματος. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέων Μουδανιών.


Συνελήφθησαν χθες (29-5-2015) το μεσημέρι στο Πολύκαστρο του Κιλκίς, από αστυνομικούς της Ομάδας Ασφάλειας Δοϊράνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, 2 υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 39 και 43 ετών, καθώς όπως προέκυψε λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει διάφορα προϊόντα από κατάστημα super-market, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Σε έρευνα που ακολούθησε σε όχημα ιδιοκτησίας του 39χρονου εντοπίστηκαν και άλλα προϊόντα που είχαν αφαιρέσει από κατάστημα super-market κοντινής περιοχής. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πολυκάστρου.



Συνελήφθη χθες (29-5-2015) το μεσημέρι σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης, 38χρονος υπήκοος Αλβανίας, καθώς σε βάρος εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 6 ετών και 8 μηνών, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.


Συνελήφθη χθες (29-5-2015) το απόγευμα στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών, 43χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 48 μηνών και χρηματική ποινή 16.000 ευρώ, για επιταγές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !