26 Μαΐου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4o χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε για μια ακόμη Κυριακή το χαριστικό παζάρι αλληλεγγύης που διοργάνωσε η Επιτροπή Δράσης Δυτικών Συνοικιών στους Αμπελόκηπους. Εκατοντάδες άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι και νεολαία, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Επιτροπής και πρόσφεραν ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, τρόφιμα, φάρμακα και πολλά άλλα αποδεικνύοντας ότι η αλληλεγγύη και οι αγώνες μας, είναι το όπλο μας απέναντι στην οικονομική-ανθρωπιστική κρίση και το σύστημα που τη δημιουργεί. Μεγάλη ήταν και η προσέλευση συμπολιτών μας-που χτυπημένοι από την κρίση-δεν διαθέτουν πλέον τα αναγκαία για την επιβίωση (τροφή, ρούχα, παπούτσια κτλ).
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για να μη μείνει κανένας μόνος του απέναντι στην κρίση!
Η αλληλεγγύη και ο αγώνας είναι ο μοναδικός τρόπος για να μην  υποκύψουμε σε κανένα εκβιασμό. Να παλέψουμε ενάντια σε ευρωπαίους αλλά και σε όσους ντόπιους τοκογλύφους προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας επιβάλλουν νέα μνημόνια!
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα και η νεολαία της περιοχής  μας πρέπει να συναντηθούμε, να συζητήσουμε και να δράσουμε ομαδικά και συντονισμένα. Δημιουργώντας ένα δίκτυο αλληλεγγύης σε κάθε γειτονία. Να μην αφήσουμε να πεταχτούν οικογένειες στο δρόμο. Να προστατέψουμε όσους απειλούν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες. Να ενοποιούμε τους αγώνες μας με συμμετοχή σε απεργίες, καταλήψεις, διαδηλώσεις, αποκλεισμούς, διαμαρτυρίες, να βάλουμε ένα φρένο στην διάλυση της ζωής μας. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!
- Ανοιχτή συνέλευση κάθε δεύτερη Πέμπτη (η επόμενη στις 28 Μάη στις 7 μμ στο Δημαρχείο Αμπελόκηπων)
 - Ενημερώστε μας άμεσα σε περίπτωση κομμένου ρεύματος, νερού, απειλής κατάσχεσης σπιτιού, πρόστιμα ΟΑΣΘ, εργοδοτικές αυθαιρεσίες-απλήρωτη ή μαύρη εργασία, μη καταβολή μισθών ή δώρων  κτλ. κτλ.
σττηλέφωνο:2310265730,    στο email: epitropidrasis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !