5 Μαΐου 2015

20ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ανοίγει σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου η αυλαία του 20ου Φεστιβάλ Παιδείας, της μεγαλύτερης γιορτής της μαθητικής κοινότητας του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, που  έχει  ως θέμα του το σύνθημα: “Ποτέ μην τα παρατάς”.

Για δεύτερη χρονιά φέτος οι μαθητές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επιστρατεύουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και το ταλέντο τους συμμετέχοντας στους διαγωνισμούς: Κολάζ – Video Clip (5/5/2015),  Εκφραστικής Ανάγνωσης (6/5/2015), Ποίησης (7/5/2015), Ορθογραφίας (12/5/2015) & Αρχαία Ελληνικά Παιχνίδια (14/5/2015).
Στόχος της φετινής διοργάνωσης, που υλοποιεί η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας με τη συνεργασία της Διεύθυνσης Αθλητισμού-Πολιτισμού, να προωθήσει εναλλακτικές μορφές τέχνης και πολιτισμού, την πρωτοτυπία, την καινοτομία, τη διαφορετικότητα, τη σύγχρονη δημιουργία και κυρίως να ενθαρρύνει τους νέους να μην πτοούνται από τις δυσκολίες, να μην παραιτούνται από τις προσπάθειές τους αλλά να επιμένουν προκειμένου να πετύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.


(Το αναλυτικό πρόγραμμα των διαγωνιστικών δράσεων που ξεκινούν την Τρίτη 5 Μαΐου και ολοκληρώνονται την Πέμπτη 14 Μαΐου, με τις συμμετοχές των σχολείων του Δήμου επισυνάπτεται στο συνημμένο αρχείο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !