16 Απριλίου 2015

ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΘ

Υπόθεση πυροβολισμών και πρόκλησης επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος δύο υπηκόων Αλβανίας, η οποία εκτυλίχθηκε σε αύλειο χώρο Πανεπιστημιακού Ιδρύματος,  κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και
Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μετά από πολύμηνη έρευνα, συστηματική συλλογή και διασταύρωση πληροφοριών, αλλά και συγκροτημένες επιχειρησιακές δράσεις.

Ταυτοποιήθηκε ως δράστης, 24χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για «Επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή και συναυτουργία», «παράνομη Οπλοφορίας και Οπλοχρησία» και άλλα ποινικά αδικήματα.

Όπως προέκυψε από την ενδελεχή αστυνομική έρευνας, απογευματινές ώρες της 21-11-2014, σε υπαίθριο χώρο του ΑΠΘ, ο δράστης μαζί με συνεργό του που αναζητείται, προσέγγισαν τους δύο ομοεθνείς τους και για λόγο που ερευνάται, πυροβόλησαν τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον τους.

Από τους πυροβολισμούς, οι παθόντες τραυματίστηκαν στα άκρα και μεταφέρθηκαν σε Νοσοκομείο της πόλης (ο ένας νοσηλεύτηκε, ο άλλος έλαβε εξιτήριο μετά την παροχή α’ βοηθειών).
Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !