18 Απριλίου 2015

Θεσσαλονίκη: Ιδρύεται η πρώτη Κοινωνική Λέσχη Κάνναβης

Την Δευτέρα 20 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση της πρώτης Κοινωνικής Λέσχης Κάνναβης που ιδρύεται στη Θεσσαλονίκη.
Οι διοργανωτές απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση για την ανακοίνωση της ίδρυσης της Λέσχη στο χώρο της Βιοτεχνίας (Ορφανίδου 4, κέντρο), όπου και θα παρουσιάσουν τις απόψεις και τους στόχους τους.

«Είμαστε άνθρωποι που ζητάμε τα αυτονόητα. Την ελευθερία καλλιέργειας και κατανάλωσης ενός φυτού που αποδεδειγμένα είναι πιο ασφαλές από τον καφέ, μη μιλήσουμε για αλκοόλ, ταμπάκο και φάρμακα του εμπορίου που σκοτώνουν. Η κάνναβη είναι ένα ακίνδυνο βότανο και δεν πρέπει να διαχωρίζεται από το τσάι του βουνού. Πλήθος ερευνών βγαίνουν σχεδόν καθημερινά οι οποίες αποδεικνύουν τις πολλές θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης ακόμα και σε ''βαριές'' περιπτώσεις όπως καρκίνος, σκλήρυνση κατά πλάκας, νόσος του Crohn κ.α.», αναφέρουν χαρακτηριστικά.

«Δεν προτείνουμε τίποτα το παράλογο. Αντιθέτως. Έχοντας ξεφύγει από την παράνοια του 20ου αιώνα με τους παγκόσμιους πολέμους και τα εκατομμύρια θύματα, με τον ψυχρό πόλεμο, και φυσικά με τον παράλογο πόλεμο κατά των ναρκωτικών, έχουμε μπει σε μια εποχή πληροφόρησης και λογικής όπου είναι πασιφανές ότι η κάνναβη απαγορεύτηκε για να εξυπηρετηθούν οικονομικά συμφέροντα», συμπληρώνουν στο κάλεσμά τους.

Info

Δευτέρα 20 Απριλίου

Ώρα: 19:00

Βιοτεχνία  Ορφανίδου 4, 1ος όροφος

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε : info@thesscannabisclub.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !