23 Μαρτίου 2015

Εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων στην Καλλιθέα και την Ολυμπιακή Ακτή

Σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες συντήρησης κοινοχρήστων χώρων και Δημοτικών κτιρίων στην Δημοτική κοινότητα Καλλιθέας και στον παραλιακό οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής.
Συγκεκριμένα στην Δημοτική κοινότητα Καλλιθέας, συνεργεία  ηλεκτροφωτισμού και ελαιοχρωματισμού
προχωρούν σε συντηρήσεις σε όλη την κοινότητα. Έχουν ήδη γίνει εργασίες ελαιοχρωματισμού σε όλα τα Δημοτικά κτίρια( Δημοτικό σχολείο, ιατρείο, Δημοτική κοινότητα κλπ) και υλοποιείται μεγάλη παρέμβαση ώστε να αποκατασταθεί σημαντικό πρόβλημα ηλεκτροδότησης που προέκυψε το προηγούμενο διάστημα .  Έχουν γίνει απομακρύνσεις κατεστραμμένων φωτιστικών ιστών και  από χθες έχουν φωταγωγηθεί οι δυο κεντρικοί οδοί της Καλλιθέας , η Γ΄Σεπτεμβρίου και Παπανδρέου. Την πρόοδο των εργασιών επέβλεψαν ο εντεταλμένος σύμβουλος  Κώστας Τσιουκάνης και ο πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Καλλιθέας Ευάγγελος Κήπου.
Ανάλογες εργασίες έχουν ξεκινήσει και στον οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής. Δυο  συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται τις επόμενες μέρες, στον παραλιακό οικισμό της Κατερινόσκαλας,  για να συντηρήσουν όλο το δίκτυο ηλεκτροφωτισμού ενόψει τουριστικής σαιζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !