8 Μαρτίου 2015

Μεγάλη κατολίσθηση στην Ουρανούπολη Χαλκιδικής

Από θαύμα γλύτωσαν μαθητές και επιβάτες από την Ουρανούπολη, καθώς το πρωί της Παρασκευής, μόλις πέρασε το λεωφορείο της συγκοινωνίας από γνωστό επικίνδυνο σημείο έξω από την Ουρανούπολη, έγινε μεγάλη κατολίσθηση βράχων και  σταμάτησε η κυκλοφορία. Νωρίτερα είχε περάσει και το σχολικό που μεταφέρει μαθητές από την Ουρανούπολη στην Ιερισσό.



Όπως καταγγέλλουν  στο halkidikinews.gr κάτοικοι της Ουρανούπολης είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει μεγάλη κατολίσθηση μέσα σε λίγους μήνες, στο ίδιο σημείο, με κίνδυνο να υπάρξουν θύματα.   

Στο σημείο αυτό, που βρίσκεται στο επαρχιακό δίκτυο Ιερισσού –Ουρανούπολης, λίγο πριν την Ουρανουπολη, έχουν γίνει και κατά το παρελθόν παρεμβάσεις, ωστόσο το πρόβλημα παραμένει και κάθε φορά που βρέχει οι κάτοικοι περνούν με… την ψυχή στο στόμα.

Λίγο αργότερα μετά το σημερινό περιστατικό, με παρέμβαση του δήμου Αριστοτέλη οι βράχοι απομακρύνθηκαν και ο δρόμος άνοιξε, ωστόσο, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι πρέπει να γίνει μια μεγάλη και ουσιαστική παρέμβαση στο σημείο από την Περιφέρεια, για να μην θρηνήσουμε θύματα στο μέλλον.

Δέσποινα Πολατίδου, Μαρία Ρήγα
halkidikinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !