21 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε Live την Καρναβαλική Παρέλαση της Πάτρας μέσω του Katerinipress

"Πατρινό Καρναβάλι για πάντα¨, "Γιατί ήρθε πάλι ναι το καρναβάλι ναι, ολέ", "Βάλε το ντόμινο και πάμε στο χορό". Χιλιοτραγουδισμένες καρναβαλικές επιτυχίες με τις οποίες και τόσες άλλες ,θα παρελάσουν στους δρόμους της Πάτρας απόψε και αύριο, 141 πληρώματα και συνολικά 35.000 καρναβαλιστές.

Την νυχτερινή ποδαράτη, όπως και τη Μεγάλη Παρέλαση θα μεταδώσει απευθείας το thebest.gr με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά.
Στη νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου πρωταγωνιστές είναι τα πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού, που διαδέχονται τα άρματα του Δήμου, τα οποία αναμένεται να μαγνητίσουν τα βλέμματα. Άλλα καλλιτεχνικά, άλλα σατιρικά σε κάθε περίπτωση θα κεντρίσουν την προσοχή μας.
Τη Μπάντα του Δήμου στην κορυφή της κυριακάτικης παρέλασης θα ακολουθείται από τα άρματα του Δήμου: ως «Bollywood Festival Colour» Βασιλιάς Καρνάβαλος και άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού 2015 (πλαισιωμένο με μεταμφιεσμένους υπαλλήλους της ΔΕΥΑΠ), «Χορεύοντας με τους κλόουν», τα σατιρικά άρματα: «το παιδί και το Σύστημα Υγείας» και το άρμα με Σαμαρά, Τσίπρα, Μέρκελ, τα άρματα του Καρναβαλιού των Παιδιών: «Πρίγκιπας», «Κάστρο», «Πειρατικό Καράβι», «Τρενάκι», «Παπαγάλος», «Πειρατής και Γάτος», «Γίγαντας» και «Μπάντα», δυο σκαλωτά άρματα με μεταμφιεσμένους και τα άρματα του καθιερωμένου σοκολατοπόλεμου στην ουρά της παρέλασης, που θα γλυκαίνουν με τις ρίψεις τους τούς θεατές.
Εντυπωσιακή αναμένεται η φετινή παρουσία αρμάτων που έχουν δημιουργήσει τα πληρώματα, αφού φέτος φτάνουν τα 33 (συμπεριλαμβανομένου και ενός αυτοκινήτου-αντίκα) ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενο. Παρόντα θα είναι και τα πληρώματα με μικροκατασκευές.
Σάτιρα, ευρηματικότητα, καλλιτεχνική και δημιουργική έμπνευση στο αποκορύφωμά τους, δίνουν το έναυσμα για ένα αστείρευτο καρναβαλικό κέφι
Η σειρά των καρναβαλικών αρμάτων στις  παρελάσεις έχει ως εξής:
ΣΑΒΒΑΤΟ 21/2
1.         ΒΑΣΙΛΙΑΣ
2.         ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
3.         ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
4.         ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ
5.         Π.Ε.Δ.Υ.
6.         ΚΑΣΤΡΟ
7.         ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
8.         ΚΑΡΑΒΙ
9.         ΤΡΕΝΑΚΙ
10.       ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 22/2
1.         ΒΑΣΙΛΙΑΣ
2.         ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ
3.         ΕΚΛΟΓΕΣ 2015
4.         ΧΟΡΕΥΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ
5.         ΠΕΔΥ
6.         ΚΑΣΤΡΟ
7.         ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
8.         ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ
9.         ΓΙΓΑΝΤΑΣ
10.       ΚΑΡΑΒΙ
11.       ΓΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΤΗΣ
12.       ΤΡΕΝΑΚΙ
13.       ΜΠΑΝΤΑ
14.       3 ΑΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΟΠΟΛΕΜΟΥ
15.       ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΡΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !