18 Φεβρουαρίου 2015

Ημερίδα Erasmus+ στην Κατερίνη



Ενημερωτική ημερίδα για το νέο Πρόγραμμα “Erasmus+” της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  για την εκπαίδευση, την κατάρτιση, τη νεολαία και τον αθλητισμό πραγματοποιήθηκε χθες 17 Φεβρουαρίου 2015 σε γνωστό ξενοδοχείο στην Παραλία Κατερίνης από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών. Την
ημερίδα άνοιξε με χαιρετισμό της η Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΚΥ, κα. Έφη Μπάσδρα, ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, κ. Α. Κρίτογλου και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, Δρ. Ι. Καζταρίδης.

Στο πρώτο μέρος της ημερίδας έγινε παρουσίαση της δομής του Προγράμματος Erasmus+ και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν παράλληλες συνεδρίες ανά τομέα (Σχολική Εκπαίδευση και Επαγγελματική Εκπαίδευση & Κατάρτιση).

Εισηγητές της ημερίδας για την παρουσίαση των προγραμμάτων ήταν η κυρίες Ε. Ντρούτσα, Προϊσταμένη Τμήματος Προγραμμάτων Ευρωπαϊκής Ένωσης, η κα. Σ. Πουλιδάκη, Υπεύθυνη ενημέρωσης του Προγράμματος Key Action 1 και η κα. Μ. Ξαρχουλάκου, Υπεύθυνη ενημέρωσης του Προγράμματος Key Action 2. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με τις ομιλίες εκπαιδευτικών που εκπόνησαν Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Την ημερίδα παρακολούθησαν στελέχη της εκπαίδευσης του νομού μας, εκπρόσωποι των Δήμων και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, καθώς και πλήθος εκπαιδευτικών από την Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα.


ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ KATERINIPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !