12 Φεβρουαρίου 2015

«Παν Όραμα Νέων Σολιστών»

Τις μουσικές εκδηλώσεις  «Παν  Όραμα Νέων Σολιστών» με ελεύθερη είσοδο για το κοινό διοργανώνει και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο δήμος Πυλαίας Χορτιάτη (αντιδημαρχία Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας) συμβάλλοντας στην προώθηση της λόγιας μουσικής και των  νέων κυρίως  καλλιτεχνών.

Στο πλαίσιο αυτό οι νέοι καλλιτέχνες, που έχουν ήδη μια λαμπρή πορεία, έχουν τη δυνατότητα να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους  και να μοιραστούν με το κοινό  την αγάπη τους για τη μουσική.
Η αυλαία των εκδηλώσεων «Παν  Όραμα Νέων Σολιστών» ανοίγει το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου στις 19.30 στο Αμφιθέατρο του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος με την 19χρονη Αντιγόνη Μπαξέ.
Πρόκειται για ταλαντούχα μουσικό με σημαντικές διακρίσεις η οποία ολοκλήρωσε το Δίπλωμά της σε ηλικία δεκαεπτά ετών με γενικό βαθμό «Άριστα και πρώτο βραβείο».
Έχει λάβει μέρος σε πολλούς διαγωνισμούς και έχει αποσπάσει 7 πρώτα πανελλήνια βραβεία και ένα δεύτερο σε διεθνή διαγωνισμό. Επίσης το 2011 απέσπασε το πρώτο βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό για τη χορήγηση υποτροφιών στο πλαίσιο του προγράμματος «Βachauer junior για νέους μουσικούς της περιφέρειας»  από το διεθνές μουσικό σωματείο Gina Bachauer. Σήμερα φοιτά στη γνωστή Ακαδημία Mozarteum  στο Saltsburg της Αυστρίας όπου εισήχθη κατόπιν εξετάσεων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !