22 Φεβρουαρίου 2015

Έχασε στον Βόλο ο Βατανιακός

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου, χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα, κέρδισε 1-0 τον Βατανιακό με γκολ του Π. Χρ. Κοντοβά, πήρε τρίτο σερί τρίποντο στο γήπεδό της και αξιοποίησε το ευνοϊκό πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών με τον καλύτερο τρόπο.

Μόλις στο 2ο λεπτό, από βολέ του Χαλάτση, σουτ του Π. Χρ. Κοντοβά από καλή θέση έφυγε άουτ, ενώ στο 17′ προσπάθεια του Μυργιώτη μπλόκαρε ο Τζήμος.
Το 1-0 σημειώθηκε στο 34ο λεπτό. Από δεξιά ο Στεφανής εκτέλεσε πλάγιο, ο Μπασδάνης πήρε γυριστή κεφαλιά και ο Π. Χρ. Κοντοβάς με κεφαλιά πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και σκόραρε το τρίτο τέρμα του στη Γ΄ Εθνική. Ο Πύρασος δεν απειλήθηκε καθόλου σε όλο το ματς, όμως δεν είχε την απαιτούμενη φρεσκάδα για να δημιουργήσει πολλές φάσεις με καλές προϋποθέσεις για γκολ.
Σουτ του Τσιουρέλη στο 46′ έφυγε άουτ, ενώ στο 53′ ο Π. Χρ. Κοντοβάς βγήκε τετ-α-τετ με τον Τζήμο, άργησε να εκτελέσει και ο τελευταίος μπλόκαρε την μπάλα πέφτοντας στα πόδια του. Οι γηπεδούχοι είχαν επίσης ένα καλό σουτ του Σφάκα και μια κεφαλιά του Δαμάσκου που εξουδετέρωσε εύκολα ο γκολκίπερ του Βατανιακού.
Συνθέσεις
Πύρασος: Χαλάτσης, Σφάκας (65΄ Δαμάσκος), Π.Θ. Κοντοβάς (69΄ Βαγγελάκος), Γ. Κοντοβάς, Σπ. Γκάγκας, Στεφανής, Μπασδάνης, Βέργος, Μυργιώτης (82΄ Μίλτος), Π. Χρ. Κοντοβάς, Τσιουρέλης.
Βατανιακός: Τζήμος, Καραγιάννης, Χαρτοματσίδης, Παναγιωτίδης, Πιριτσάους, Καρτσαμπάς (67΄ Γεωργαντάς), Λασαρίδης, Μποστανισί, Παπανδρέου (46΄ Μυλιόρδος), Τοπάλι, Χαλκιαδάκης (56΄ Δαδάκος).

Πηγή: magnesiasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !