9 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση της ορθοδοντικής επαναστατικής τεχνολογίαςFastbraces στο Λονδίνο, από τον οδοντίατρο Ευάγγελο Βιάζη.


Στις  29 και 30  Νοεμβρίου παρουσιάστηκαν σε οδοντιάτρους από την Μεγάλη Βρετανία, οι τεράστιες δυνατότητες της Fastbracesορθοδοντικής τεχνολογίας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Sheraton SkylineHeathrow στο Λονδίνο.

Ο Οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης παρουσίασεκλινικές περιπτώσεις, κυρίως μέσα από το βιβλίο του, Fastbraces Greece– Άτλαντας Κλινικών Περιπτώσεων, εξηγώντας πως είναι δυνατόν πλέον, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, να γίνετε η ορθοδοντική θεραπεία χωρίς να χρειάζεται , σχεδόν ποτέ, η εξαγωγή μονίμων δοντιών. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές όπου αποφεύγεται, σε βαριές περιπτώσεις, το ορθογναθικό χειρουργείο. Πλέον υπάρχειη δυνατότητα να προκαλείται  δημιουργία φατνιακού οστού, και να πετυχαίνουμε έτσι την διευθέτηση των δοντιών σε αρμονική θέση, αποφεύγοντας την εξαγωγή δοντιών.
Τέλος να σημειωθεί ότι επειδή η Fastbracesορθοδοντική τεχνολογίαπροκαλεί κίνηση στα δόντια ανάλογη με αυτήν της φυσιολογικής ανατολής των δοντιών, ο πόνος κατά την ορθοδοντική θεραπεία είναι ελάχιστος, ενώ μετά τις πρώτες μέρες μηδενίζεται.
Το εν λόγω σύστημα βρίσκεται πλέον σε πάνω από 30 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η παγκόσμια διάδοσή του γίνεται με ταχύτατο ρυθμό αποτελώντας ταυτόχρονα εκτός από μοναδική θεραπευτική καινοτομία, και μια πολύ μεγάλη επενδυτική ευκαιρία για τους οδοντιάτρους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ποιος είναι ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης;
Ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν ο πέμπτος σε κατάταξη στους εισαχθέντες της Οδοντιατρικής Σχολής ανάμεσα σε χιλιάδες υποψηφίους από όλη την Ελλάδα. Άνοιξε το ιδιωτικό του ιατρείο τον Ιανουάριο του 2000 στην Αθήνα, όπου άρχισε να εξασκεί γενική οδοντιατρική και ορθοδοντική. Ανέλαβε κάθε ορθοδοντικό περιστατικό και σε κάθε περίπτωση μπόρεσε να θεραπεύσει με επιτυχία τον ασθενή σχεδόν πάντα χωρίς εξαγωγές δοντιών σε διάστημα περίπου ενός χρόνου. Οι ολοκληρωμένες περιπτώσεις ήταν τόσο εντυπωσιακές και οι ασθενείς έμειναν τόσο ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματά του, που το 2004, πήρε την μεγάλη απόφαση να περιορίσει την επαγγελματική του δραστηριότητα μόνο στην ορθοδοντική. Με εκατοντάδες ασθενείς από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, ο οδοντίατρος Ευάγγελος Βιάζης άνοιξε το 2011 το δεύτερο ιατρείο του στην Αθήνα. Η επαγγελματική του σελίδα ορθοδοντικής στο Facebook έχει πάνω από 100.000 μέλη, τα  περισσότερα για θέματα ορθοδοντικής σε όλη την Ελλάδα. Ο Ευάγγελος Βιάζης είναι επίσης Διευθυντής τεχνικής υποστήριξης της Orthoworld®, της συμβουλευτικής εταιρείας η οποία παραχωρεί την άδεια χρήσης της  Fastbraces®  τεχνολογίας σε οδοντιάτρους σε όλο τον κόσμο. Ως μέλος της ομάδας τεχνικής υποστήριξης της Orthoworld®, συμβουλεύει οδοντιάτρους σε όλο τον κόσμο σχετικά με τη χρήση της Fastbraces® Τεχνολογίας.ΕίναισυγγραφέαςκαιεκδότηςτουβιβλίουFastbraces® Greece (Atlasofclinicalcases–Άτλαντας κλινικών περιπτώσεων),το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2013, με πωλήσεις στις ΗΠΑ, στην Μεγάλη Βρετανία και σε πολλές άλλες χώρες. Το βιβλίο του πρόκειται να χρησιμοποιηθεί στο πρόγραμμα Συνεχιζόμενων Εκπαιδευτικών Μονάδων και Συνεχιζόμενης ΕπαγγελματικήςΑνάπτυξης (CPD) Οδοντιάτρων στην Μεγάλη Βρετανία, στην Αυστραλία,στην Νέα Ζηλανδία, στον Καναδά, στην Νότια Αφρική , στο Χονγκ Κονγκ και σε άλλες χώρες.Διδάσκει οδοντιάτρους για την εφαρμογή της Fastbraces® Ορθοδοντικής Τεχνολογίας, στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και σε άλλες χώρες, σε όλο τον κόσμο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !