25 Ιανουαρίου 2015

Ηρακλής-Πιερικός 2-2

Την ευκαιρία να φύγει στο +8 έχασε ο Ηρακλής, ο οποίος τα έκανε όλα λάθος μετά το πρώτο τέταρτο. Έχοντας πάρει κεφάλι δύο τερμάτων, με τα ισάριθμα γκολ του Ρομάνο, πίστεψε ότι όλα είχαν κριθεί. Δυστυχώς όμως δεν είχε τελειώσει.



Όσο περνούσε η ώρα, τόσο ο Πιερικός έδειχνε να πιστεύει ότι μπορεί να πετύχει κάτι καλό.

Η μία-δύο επικίνδυνες επισκέψεις των φιλοξενούμενων στην περιοχή του Χουάντερσον, δεν ξύπνησαν τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου, ενώ και οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, δεν έδωσαν την παραμικρή βοήθεια.



Οι κυανόλευκοι έπαιζαν με τη φωτιά και δυστυχώς κάηκαν, πληρώνοντας ακριβά τη νωθρότητα με την οποία αντιμετώπισαν ένα -θεωρητικά- εύκολο παιχνίδι.

Ο Πιερικός μείωσε τον Μυστακίδη στο 77′ και εννιά λεπτά αργότερα ο Μπαξεβάνος με ένα τυχερό σουτ (η μπάλα κόντρα σε σώματα και άλλαξε πορεία), έφερε το ματς στα ίσια.

 Στα λίγα λεπτά που απέμεναν, ο Ηρακλής μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή του Παπατολίκα, είχε μία κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Βαλεριάνο, αλλά το 3-2 δεν έγινε ποτέ.

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Χατζηνάκος (Δράμας)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ν. Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Στάμου, Ιντζόγλου, Ρομάνο, Πουρτουλίδης (Μπαρτολίνι 82′), Σιατραβάνης, Βαλεριάνος, Κάσσος (Τσιλιγκίρης 61′), Λουκίνας (Αγγελούδης 71′), Ζιαμπάρης.

Στον πάγκο: Παπαθανασίου, Τσιλιανίδης, Ζαμπάζης, Κυριακίδης, Μπαρτολίνι, Τσιλιγκίρης, Αγγελούδης.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Θ. Γράφας): Παπατολίκας, Καραγιάννης, Καρτσάμπας, Καρατάσιος, Γιαννούλης, Μπαξεβάνος, Μπουζούκης, Μυστακίδης (Κατσιαμήτας 90′), Ντόσης, Σταματής, Μπαστάνης (Παλιάτσος 58′).

Στον πάγκο: Μπικιαρόπουλος, Κοντούλης, Γούτσιος, Παλιάτσος, Κατσιαμήτας, Χατζόγλου.

bluearena

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !