4 Σεπτεμβρίου 2019

Κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης



Tο τελευταίο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι θα πραγματοποιηθούν οι κατατακτήριες εξετάσεις στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης για το Σχολικό έτος 2019-2020. Η πρόταση του σχολείου μας για τις προσφερόμενες κενές θέσεις έχει ως ακολούθως:
Τάξη Θέσεις
Β΄ Γυμνασίου 4
Γ΄ Γυμνασίου 6
Α΄ Λυκείου 10
Β΄ Λυκείου 10
Γ΄ Λυκείου 10


Η παραπάνω πρόταση αναμένεται να επικυρωθεί από τη Δ.Δ.Ε. Πιερίας.

Καλούνται οι κηδεμόνες των μαθητών, που επιθυμούν την εισαγωγή των παιδιών τους στο Μουσικό Σχολείο Κατερίνης με την παραπάνω διαδικασία, να καταθέσουν σχετική αίτηση στη γραμματεία του σχολείου μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου 2019 στις 13:00.

Τα μουσικά μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι μαθητές που επιθυμούν να συμμετέχουν στις κατατακτήριες εξετάσεις για την εισαγωγή τους στις Β΄, Γ΄ τάξεις Γυμνασίου και Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη Λυκείου είναι τα εξής:

Για Β΄ Γυμνασίου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Πιάνο, Ταμπουράς, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Όργανο επιλογής (προαιρετικά).

Για Γ΄ Γυμνασίου και Α΄ Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Ιστορία της Μουσικής, Πιάνο, Ταμπουράς, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Όργανο επιλογής.

Για Α΄ Λυκείου: Ευρωπαϊκή Μουσική Θεωρία και Πράξη, Αρμονία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Πιάνο, Ταμπουράς, Όργανο επιλογής.

Για B΄ Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Ιστορία της Μουσικής, Πιάνο, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Όργανο επιλογής.

Για Γ΄ Λυκείου: Αρμονία, Ανάπτυξη Ακουστικών Ικανοτήτων, Μορφολογία, Ελληνική Παραδοσιακή Μουσική, Όργανο επιλογής.

Την εξεταστέα ύλη των μαθημάτων μπορείτε να τη δείτε στα παρακάτω συνημμένα αρχεία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !