21 Φεβρουαρίου 2016

Μεγάλη νίκη για τις γυναίκες της ΑΕΛ στη πρεμιέρα των μπαράζ ανόδου

Σημαντικότατη νίκη πέτυχε η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ της ΑΕΛ επί του Φιλαθλητικού Τρικάλων, στο πρώτο αγώνα της για τα μπαράζ ανόδου στη Β΄ Εθνική. Μπροστά σε αρκετούς φίλους της ΑΕΛ και του αθλήματος που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Σωματείου και ήρθαν στο κλειστό του Αλκαζάρ, οι βυσσινί επικράτησαν με 3-1
σετ. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό και γεμάτο ένταση: Το πρώτο σετ ήταν ιδιαίτερα αμφίρροπο με την ΑΕΛ να το κερδίζει με σκορ 26-24. Στο δεύτερο σετ ήταν η σειρά της ομάδας των Τρικάλων να επικρατήσουν με 21-25. Και τα δύο επόμενα ήταν το ίδιο συναρπαστικά, με την ΑΕΛ να τα κερδίζει με σκορ 25-20 και 25-23. Στην επόμενη αγωνιστική των μπαράζ ανόδου η ομάδα θα αγωνιστεί με τον Μεδεών εκτός έδρας. Ενδεχόμενη νίκη θα βάλει τα θεμέλια για την επίτευξη του στόχου της πολυπόθητης ανόδου.

ΑΕΛ (Γ. Λιλής): Ρούντου Κ., Ανδρεάδη Α., Βελεσιώτη Ε., Καραδήμου Α., Παπαδημητρίου Α., Βαλάη Σ., Κοντογιάννη Β., Στανίση Ε., Ξηρομερίτη Ε., Καμπουρογιάννη Σ., Μπρούτσου Μ., Κατσαρού Ε, Νικολιάδη Μ.

Την ίδια ώρα οι Άνδρες της ΑΕΛ επικρατούσαν με το ίδιο σκορ στο κλειστό της Νεάπολης εναντίον της Αργούς Βόλου. Αυτήν ήταν η τέταρτη νίκη των ανδρών στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και πλέον φιαγουράρουν στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, σε μία ενθαρρυντική για το μέλλον σεζόν.

Τα σετ: 25-17, 22-25, 25-21, 25-15.

ΑΕΛ (Α. Σαμιώτης): Ρούστας, Μπαλασάς, Τσιώλης, Μακρής, Ξηρομερίτης, Κατσιγιάννης, Παπαχρήστος, Αρχοντής, Σαμιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !