25 Νοεμβρίου 2014

Επόμενη προβολή της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης

H Κινηματογραφική Λέσχη Κατερίνης προβάλλει την Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου την ταινία " Το μυστικό της Μέιζι ". Οι προβολές γίνονται στις 19.30 και 22.00, στην αίθουσα 2 του κινηματογράφου Ευκαρπίδη.


Σκηνοθεσία: Σκοτ Μακγκί, Ντέιβιντ Σίγκελ
Παίζουν: Ουάτα Έιπριλ, Τζούλιαν Μουρ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

Η 6χρονη Μέιζι βρίσκεται παγιδευμένη στο επίκεντρο των τσακωμών των γονιών της: η ροκ-σταρ σε παρακμή Σουζάνα και ο έμπορος τέχνης Μπιλ βρίσκονται σε διαδικασία χωρισμού και το κοριτσάκι γίνεται, με την πρόφαση της φροντίδας, το αποτελεσματικότερο όπλο στη μεταξύ τους διαμάχη. Μεγαλώνοντας ουσιαστικά μόνη της, παρά τον άφθονο κόσμο που κυκλοφορεί στο σπίτι, η Μέιζι αρχίζει να νιώθει πώς μοιάζει η “οικογένεια“, όταν βρίσκεται με τους νέους συντρόφους των γονιών της, διακρίνοντας σε αυτούς μεγαλύτερη στοργή απ’ ό,τι στους δικούς της γονείς. 
Η ταινία διακρίνεται από μια ξεχωριστή ειλικρίνεια και τρυφερότητα και εμπλέκει όλο και περισσότερο συναισθηματικά τον θεατή. Μ’ένα εκπληκτικό καστ με ψυχή και ευαισθησία και πάνω απ’όλα την ακαταμάχητη Ονάτα Εϊπριλ ως Μέιζι, μια μικρή ύπαρξη που με την ίδια ευκολία σε κάνει να γελάς και σου ραγίζει την καρδιά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !