28 Νοεμβρίου 2014

Θα έρθεις μαζί μας στο βουνό; Πάμε να φέρουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο

Την Κυριακή το απόγευμα, 30 Νοεμβρίου 2014, θα στήσουμε το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην αυλή του Καπνικού Σταθμού και ουσιαστικά μπαίνουμε στην τελική ευθεία που οδηγεί στην 13η Δεκεμβρίου, ημέρα έναρξης λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού στου Κόσμου την Κατερίνη.

Μαζί με το μεγάλο δέντρο θα στηθούν και άλλα 20 μικρότερα σε διάφορα σημεία της αυλής τα οποία θα τα προμηθευτούμε δωρεάν από τον συμπολίτη μας Παπανώτα Κώστα. Για τον σκοπό αυτό, μια μικρή ομάδα 15 ατόμων θα αναλάβει την κοπή και την μεταφορά των δέντρων, από τα Φωτεινά στην Κατερίνη, με φορτηγό το οποίο έχει ήδη εξασφαλιστεί.
Χρειαζόμαστε λοιπόν βοήθεια και γι’ αυτό καλούμε φίλους και γνωστούς (με δυνατά χέρια και όρεξη), την Κυριακή 30.11.2014 στις 08:30 το πρωί να βρίσκονται στον Καπνικό Σταθμό για να βοηθήσουν στην κοπή, στην μεταφορά και στο στήσιμο των δέντρων. Υπολογίζουμε πως θα έχουμε τελειώσει περίπου στις 14:00.
Συνηθίζεται, τα ευκόλως εννοούμενα να παραλείπονται, όμως καλού-κακού, ας αναφερθεί κι αυτό: Μετά από τέτοιες δουλειές ανάβουμε φωτιά και ψήνουμε!
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν παρακαλούνται να στείλουν τώρα email στη διεύθυνση info@otoposmou.com με θέμα: «Θα έρθω κι εγώ στο βουνό» (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο)

Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !