11 Νοεμβρίου 2014

Η μικρή Μαρία έχει ανάγκη τη Βοήθεια μας

Εφιαλτικές στιγμές ζει ένα πολύτεκνο ζευγάρι από την Καβάλα, καθώς η υγεία ενός από τα παιδιά τους βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο αλλά οι ίδιοι δεν έχουν χρήματα για το βοηθήσουν.
Η Μαρία είναι μόλις 4,5 ετών και τον περασμένο Μάιο αγγελούδι διεγνώσθη με όγκο στον εγκέφαλο.
Έκτοτε η οικογένεια του μικρού κοριτσιού ζει ένα απίστευτο Γολγοθά που δεν έχει τέλος.
Όλα ξεκίνησαν εντελώς ξαφνικά, όταν μετά από μία μαγνητική εξέταση. Το κοριτσάκι είχε φτάσει ήδη τεσσάρων χρονών αλλά δεν μιλούσε καθόλου.
Αρχικά, οι γονείς της πίστεψαν ότι πρόκειται για μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου το παιδί απλώς καθυστερεί να εκδηλώσει δυνατότητα ομιλίας, όμως μετέπειτα κατάλαβαν ότι κάτι άλλο την εμπόδιζε να αρθρώσει φωνή.
Οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, έδειξαν ότι το άτυχο παιδί είχε όγκο στον εγκέφαλο. Οι γιατροί του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης συνέστησαν στους τρομοκρατημένους γονείς να μεταβούν στο εξωτερικό, ωστόσο οι δυο βιοπαλαιστές δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα και αποφάσισαν να βάλουν στην άκρη τον εγωισμό τους παρακαλώντας γνωστούς και αγνώστους να τους βοηθήσουν ώστε να σωθεί το παιδί τους.
Η ευαισθητοποίηση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που τα απαραίτητα χρήματα συγκεντρώθηκαν και έτσι η μικρή Μαρία κατάφερε να ταξιδέψει στην Γερμανία για να συνεχίσει την νοσηλεία της.
Χωρίς να το σκεφτούν η Κωνσταντίνα και ο Μιχάλης άφησαν πίσω τα άλλα τρία παιδιά τους προκειμένου να γίνει καλά η Μαρία. Ευτυχώς, η ελπίδα τους αναζωπυρώθηκε όταν ενημερώθηκαν ότι ο όγκος ήταν καλοήθης.
Τα βάσανα τους, όμως, δεν έμελε να σταματήσουν εκεί. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, οι γιατροί δεν τους ξεκαθάρισαν αν το αγγελούδι τους μπορεί να υποβληθεί άμεσα σε ακτινοθεραπεία και της συνέστησαν να περιμένουν λίγο τους επόμενους μήνες μέχρι τα Χριστούγεννα προκειμένου να ξαναγίνουν εξετάσεις και να επιβεβαιωθεί εάν θα κριθεί σκόπιμη η άμεση διαδικασία ακτινοβολιών για το παιδί.
Όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο, η οικογένεια έχει γονατίσει οικονομικά και πλέον δεν δύναται να ανταπεξέλθει στη δυσβάσταχτη περίθαλψη της κορούλας τους.
Η κ. Κωνσταντίνα Γιαπιτζόγλου – Μιχούδη, δεν εργάζεται αφού πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό των τεσσάρων παιδιών της ενώ ο σύζυγός της, Μιχάλης, δουλεύει ως διανομέας σε πιτσαρία και το μεροκάματο δεν φτάνει ούτε για την κάλυψη των καθημερινών αναγκών του εξαμελούς νοικοκυριού.
«Ελπίζουμε λοιπόν να μη γίνει μετάσταση. Μακάρι το παιδί μου μέσα στην ατυχία του να είναι τυχερό» τονίζει η μητέρα της Μαρίας.  
Το απελπισμένο ζευγάρι απευθύνει έκκληση προς όποιον μπορεί να τους στηρίξει οικονομικά προκειμένου να καταφέρουν για χάρη του παιδιού τους να ξαναπάει στη Γερμανία τις επόμενες ημέρες.
Για το λόγο αυτό, έχει ανοιχτεί ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός 00089278997-2 του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (Κατάστημα Αλεξανδρούπολης), στο όνομα Γιαπιτζόγλου Κωνσταντίνα. Ο αριθμός IBAN του λογαριασμού είναι ο GR 3109623000000000892789972
*** Για όποιον επιθυμεί να έρθει σε επικοινωνία με την οικογένεια, τα πλήρη στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση  τουwww.kontranews.gr
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !