15 Νοεμβρίου 2014

Τι έλεγε ο Καμμένος πέρσι για τον ΣΥΡΙΖΑ

Από το 2010 που μπήκαμε στο μηχανισμό στήριξης και στα Μνημόνια γίναμε θεατές ουκ ολίγων θεαματικών και επιδέξιων κυβιστήσεων! Πολλοί πολιτικοί αναλυτές άλλωστε το είχαν επισημάνει από τότε: Το πολιτικό σύστημα και τα κόμματα μέσα σε λίγο καιρό θα αλλάξουν τελείως μορφή. Κι επαληθεύθηκαν.

Επαληθευτήκαμε όμως κι εμείς, όταν εδώ και 6 μήνες λέγαμε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι δεδομένο πως θα συνεργαστούν. Ο μόνος αστερίσκος σε μια τέτοια συνεργασία είναι αν οι ΑΝΕΛ θα βρίσκονται στην επόμενη Βουλή, κάτι που φαντάζει μέρα με τη μέρα όλο και πιο δύσκολο, καθώς η προεκλογική ταύτισή τους και η προεκλογική ανακοίνωση της συνεργασίας τους, προκάλεσε διαρροές ψηφοφόρων από τους ΑΝΕΛ στο ΣΥΡΙΖΑ, με αποτέλεσμα κατά τις δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ να εμφανίζονται ενισχυμένα έναντι των ποσοστών των  ΑΝΕΛ που συμπιέζονται ολοένα και περισσότερο.
Στα παραπάνω οφείλουμε να προσθέσουμε και την πόλωση που έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες να «δίνει τα ρέστα της», κάτι που συμπιέζει προς τα κάτω ακόμα περισσότερο τους ΑΝΕΛ.
Αυτή είναι η ανάλυσή μας.
Όσο για το τι έλεγε ο Καμμένος πέρσι για το ενδεχόμενο συνεργασίας του με το ΣΥΡΙΖΑ, θα το δείτε στο παρακάτω βίντεο.

http://www.newsrebel.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !