11 Νοεμβρίου 2014

Έδεσσα: Σεμινάρια για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα

Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Έδεσσας είναι ένας από τους δεκατρείς πιλοτικούς Δήμους της χώρας, στους οποίους εφαρμόζεται το πρόγραμμα του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Προκειμένου να υπάρξει η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τη λειτουργία του προγράμματος και να βοηθηθούν όσο περισσότεροι συμπολίτες μας γίνεται από τις ευεργετικές του διατάξεις, στελέχη του Δήμου Έδεσσας συμμετέχουν σε σεμινάρια που οργανώνονται από το Υπουργείο Εργασίας. Οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα εξειδικευτούν στις απαιτήσεις του προγράμματος για το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και θα παρέχουν υποστηρικτικές υπηρεσίες στους πολίτες που επιθυμούν την ένταξή τους στο πρόγραμμα.
Τονίζεται ότι το πρόγραμμα εκτός από την οικονομική ενίσχυση των ατόμων και νοικοκυριών που ζουν σε συνθήκες ακραίας φτώχιας, περιλαμβάνει πολύ σημαντικές δράσεις κοινωνικής προστασίας και ένταξης στην αγορά εργασίας.

«Από την πλευρά του Δήμου Έδεσσας κάνουμε μία σημαντική προσπάθεια για να υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρόγραμμα και να βοηθήσουμε όσο περισσότερους συμπολίτες μας μπορούμε. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό πρόγραμμα και πιστεύω ότι οι δικαιούχοι θα δουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη ζωή τους αμέσως μετά την εφαρμογή του» δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !