3 Νοεμβρίου 2014

Φωτορεπορταζ από τη συνάντηση Μητροπολίτη Κίτρους Κατερίνης Πλαταμώνος με Δήμαρχο Δίου - Ολύμπου

 
Το Δήμαρχο Δίου – Ολύμπου επισκέφθηκε την Παρασκευή 31/10, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους Κατερίνης Πλαταμώνα Γεώργιος, συνοδευόμενος απο τους εφημέριους των Ιερών Ναών Αγίου Δημητρίου και Αγίου Νικολάου Λιτοχώρου, αιδεσιμότατους πατέρες Αθανάσιο Βασιλείου και Άγγελο Γιαννίκη προκειμένου, με την υποστήριξη του Δήμου Δίου – Ολύμπου, να διοργανωθούν τα συσσίτια της εκκλησίας για τους απόρους.
Ανταποκρινόμενος στο...

αίτημα του Μητροπολίτου και των ιερέων, ο δήμαρχος, δεσμεύθηκε να εισάγει, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόταση για την παραχώρηση του χώρου που στεγαζόταν παλαιότερα ο Πυροσβεστικός Σταθμός Λιτοχώρου για τη διαμόρφωση μαγειρίων για την παραγωγή των γευμάτων.

Ο Μητροπολίτης και οι ιερείς έκριναν το χώρο απολύτως κατάλληλο και ευχαρίστησαν το δήμαρχο, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη και τους ιερείς για τη θεάριστη πρωτοβουλία τους στην εποχή της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα μας. Τονίστηκε δε, πως ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε τέτοιου τύπου πρωτοβουλίες μελλοντικά, με οποιοδήποτε μέσο διαθέτει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !