17 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ"

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο συμπλήρωσης 3 ετών από την ίδρυση του κόμματος, η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: «Η
Πατρίδα σε κίνδυνο»  την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου και ώρα 18.00 στο Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντ. Μακεδονίας "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" (Εθνικής Αμύνης 1-Κάτω από την Λέσχη Αξιωματικών).  Εισηγητές θα είναι ο Πελάγιος Χρυσοβέργης, Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω-Διεθνολόγος-Συνταγματολόγος, ο Νικόλαος Βασιλειάδης, Λέκτορας Πανεπιστημίου Μακεδονίας-Δικηγόρος και ο Νικόλαος Χειλαδάκης, Συγγραφέας-Δημοσιογράφος-Τουρκολόγος.Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Κωνσταντίνος Παπαζαφειρίου.

Οι εισηγητές θα αναλύσουν τους κινδύνους που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας από τα χρονίζοντα προβλήματα με τους γείτονές μας, θα προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του ακροατηρίου.

Εκπρόσωποι πατριωτικών οργανώσεων της Θεσσαλονίκης θα χαιρετίσουν στην ημερίδα, ενώ την έναρξη θα κηρύξει ο Πρόεδρος τουΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ  Χρήστος Χρηστίδης.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλ2310453192-6942477645

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !