8 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση του ΟΜ Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

Tο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, το οποίο εξήγγειλε στη Δ.Ε.Θ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, αναλύθηκε και συζητήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 6 Νοέμβρη, στην εκδήλωση που διοργάνωσε στο Αμπελώνα η Οργάνωση Μελών Αμπελώνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο συντονιστής της ΟΜ Αμπελώνα Μάριος Ρίζος τόνισε ότι «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ έκανε το πρώτο βήμα, παρουσιάζοντας ένα ρεαλιστικό, κοστολογημένο πρόγραμμα της για την κυβέρνηση της Αριστεράς, που όπως φαίνεται είναι πιο κοντά παρά ποτέ».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η βουλευτίνα Λάρισας Ηρώ Διώτη, που ήταν και η κεντρική ομιλήτρια, ανέλυσε διεξοδικά τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που εξαγγέλθηκαν στη ΔΕΘ, μίλησε για τις πολιτικές εξελίξεις και τόνισε ότι, ακόμη και μετά την ψήφο εμπιστοσύνης, η κυβέρνηση δε βγήκε κερδισμένη.
Συγκεκριμένα επεσήμανε: «Το success story έχει καταρρεύσει, ενώ το μνημόνιο έχει παγιωθεί, αφού απλά μετονομάζεται σε "προληπτική γραμμή πίστωσης" και η εφαρμογή του συνεχίζεται.
Ο δρόμος είναι δύσκολος και μόνο με τη συμμετοχή του κόσμου και την ενεργοποίησή του μπορεί να σταθεί μια κυβέρνηση της Αριστεράς και να διεκδικήσει τη ρήξη με το υφιστάμενο σύστημα και την ανατροπή του».

Των εισηγήσεων ακολούθησε διάλογος με τους παρισταμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !