9 Νοεμβρίου 2014

Εκδήλωση για τις γερμανικές αποζημιώσεις στο Ντύσελντορφ

Εκδήλωση μέσα στη Γερμανία για τη διεκδίκηση των γερμανικών οφειλών προς την Ελλάδα, οργανώνει την ερχόμενη Κυριακή η Επιτροπή Διεκδίκησης. Η εκδήλωση θα γίνει στο Ντίσελντορφ.
«Ο αγώνας της διεκδίκησης των γερμανικών οφειλών, αγώνας για «ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!», κατά την υπέροχη έκφραση της Ομάδας Δίστομο από το Αμβούργο, κλιμακώνεται εντός κι εκτός Ελλάδας»,
αναφέρει η Επιτροπή σε ανακοίνωση. «Την ερχόμενη Κυριακή 16.11.2014, η καρδιά του αγώνα χτυπά δυνατά στο Ντίσελντορφ.  Αγώνας της μνήμης ενάντια στη λήθη. Αγώνας για την δικαίωση της θυσίας των Ελλήνων, που συντέλεσε τα μέγιστα στην απελευθέρωση της Ευρώπης και της ίδιας της Γερμανίας από τον ναζιστικό ζυγό. Αγώνας για τη συντριβή του φασισμού και την οικοδόμηση ενός κοινού ειρηνικού μέλλοντος των δύο λαών, με θεμέλια την δικαιοσύνη και τον αμοιβαίο σεβασμό.
Καλούμε τους Έλληνες όπου γης να δυναμώσουν τον αγώνα μας και να στείλουν το μήνυμά μας στα πέρατα της Οικουμένης. Καλούμε τους Γερμανούς δημοκράτες κι όλους όσοι αγωνίζονται για δημοκρατία κι ανθρώπινα δικαιώματα να αγωνιστούν μαζί μας. Ο αγώνας μας έχει σύνθημα «διεκδίκηση κι όχι εκδίκηση! Δικαιοσύνη».
Δεν θα ησυχάσουμε μέχρι να δικαιωθούμε!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !