8 Νοεμβρίου 2014

Πέλλα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία

Ο
λοκληρώθηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Κατασκηνώσεις – Λουτροθεραπεία – Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένα άτομα και ΑμεΑ έτους 2014».  Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας και υλοποιήθηκε από τις Περιφέρειες της χώρας και, συγκεκριμένα, από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.


Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, για το έτος 2014, συμμετείχαν στο πρόγραμμα 105 συμπολίτες μας, ενώ, το 2013 επωφελήθηκε λιγότερο από το 1/3 αυτού του αριθμού, 32 άτομα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε διαμονή επτά ημερών και λουτροθεραπείες  στα Λουτρά Λουτρακίου Δήμου Αλμωπίας στην Π.Ε. Πέλλας, στα Λουτρά Σιδηροκάστρου στην Π.Ε. Σερρών και στα Λουτρά Νέας Απολλωνίας «Μέγας Αλέξανδρος» στην Π.Ε. Θεσσαλονίκης.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος από τα πολύ καλά αποτελέσματα του προγράμματος ΄΄Κατασκηνώσεις-Λουτροθεραπεία-Πηλοθεραπεία για ηλικιωμένους και ΑμεΑ΄΄ που υλοποιήθηκε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Πέλλας το τρέχον έτος. Το πιο ενθαρρυντικό στοιχείο το οποίο αποδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό της Π.Ε. Πέλλας και της Π.Κ.Μ. είναι ότι φέτος, ο αριθμός των συμπολιτών μας που αιτήθηκαν, συμμετείχαν και επωφελήθηκαν από το πρόγραμμα υπερτριπλασιάστηκε σε σχέση με το 2013. Η προσπάθειά μας για κοινωνική αλληλεγγύη αποδίδει καρπούς την δύσκολη περίοδο που περνάμε όλοι μας. Θα ήθελα να συγχαρώ τα στελέχη της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας για την άριστη συνεργασία που έχουμε σε δράσεις που έχουν ως επίκεντρο την ανακούφιση ευπαθών κοινωνικών ομάδων της Π.Ε. Πέλλας. διαβεβαιώνοντας ότι οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν με σκοπό την βοήθεια των πολιτών της Πέλλας που έχουν ανάγκη».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !