19 Νοεμβρίου 2014

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Ο Παγχαλκιδικός Σύλλογος προκειμένου να προσφέρει βοήθεια σε  μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, που έχουν ανάγκη ενισχυτικής διδασκαλίας και για διαφόρους λόγους (κυρίως οικονομικούς), δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση σε φροντιστήρια ή σε άλλους τρόπους διδακτικής βοήθειας,


αποφάσισε να ιδρύσει

ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ
ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΈΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟΥ ΜΕ  ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΙΤΗΣΗ.

Τα τμήματα σε πρώτη φάση (το τρέχον σχολ. έτος) θα λειτουργήσουν στη Θεσσαλονίκη. Σ’  αυτά μπορούν να εγγραφούν και να φοιτήσουν μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου και Λυκείου, τέκνα μελών και φίλων του Συλλόγου, αλλά και τέκνα Χαλκιδικιωτών και φίλων της Χαλκιδικής.

Η φοίτηση στα φροντιστηριακά αυτά τμήματα προσφέρεται εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
και αποτελεί προσφορά του Παγχαλκιδικού Συλλόγου προς τα παιδιά μας ως εκδήλωση της αγάπης προς αυτά και της αλληλεγγύης προς τις οικογένειες τους. Ας σημειωθεί ότι ο  Παγχαλκιδικός από ιδρύσεώς του (1903) την αρετή της  αλληλεγγύης την έχει κάνει σημαία του, που δεν έπαψε να ανεμίζει μέχρι σήμερα.

 Τα  τμήματα θα στεγασθούν σε αίθουσες του 14ου Γυμνασίου-Λυκείου Θεσσαλονίκης (γωνία Θεμ. Σοφούλη και Γ. Παπανδρέου 1),  τις οποίες ευγενικά μας παραχώρησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης (συνεργασία) και θα γίνονται το απόγευμα σε ώρες  που θα καθορισθούν μόλις ολοκληρωθούν οι εγγραφές και κατανεμηθούν σε τμήματα οι μαθητές, με τρόπο που να διευκολύνονται και οι μαθητές και οι καθηγητές.

Στα τμήματα, που θα είναι ολιγομελή, θα διδάσκονται όλα τα μαθήματα (Αρχαία, Νέα, Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία κλπ.) ανάλογα με τις προτιμήσεις των μαθητών που θα προσέλθουν.

΄Ολοι οι  καθηγητές που θα διδάξουν, στην πλειοψηφία τους Χαλκιδικιώτες, είναι πεπειραμένοι, οι περισσότεροι με μακρά θητεία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και τη διδασκαλία τους την προσφέρουν
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ  ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.
Μόνο κίνητρό τους είναι η αγάπη προς τα παιδιά και τον Παγχαλκιδικό Σύλλογο.
Συντονιστής καθηγητής ορίστηκε με απόφαση του Δ.Σ. ο φυσικός κ. Σαραφιανός Καράβατος από την Παλαιόχωρα, ο οποίος ήδη είναι πλαισιωμένος  και με άλλους συναδέλφους του, όλοι δε είναι έτοιμοι για την έναρξη των μαθημάτων.

Καλούμε τους γονείς να προσέλθουν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα φροντιστηριακά τμήματα το ταχύτερο, ώστε να καταστεί δυνατό  η έναρξη των μαθημάτων να γίνει την 1η  Δεκεμβρίου 2014.
 Αρκετός καιρός χάθηκε στην αναζήτηση στέγης. Ας κερδίσουμε το χαμένο χρόνο.
Επίσης καλούμε και τους καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, που επιθυμούν να διδάξουν τουλάχιστο ένα δίωρο την εβδομάδα, σε μέρα και ώρα που αυτοί θα καθορίσουν, να το δηλώσουν. Η πατρίδα μας η Χαλκιδική και τα παιδιά της θα τους ευγνωμονούν.

Οι εγγραφές ήδη άρχισαν. Γίνονται κάθε μέρα 6.30΄ – 8.30΄ μ.μ.(Δευτέρα έως και Πέμπτη) στα γραφεία του Παγχαλκιδικού Συλλόγου, στην οδό Υψηλάντου και Μαντώς Μαυρογένους 23, στην Ν. Ελβετία  τηλ. 2310/323839, με μια γραπτή αίτηση του πατέρα ή του κηδεμόνα (υπάρχει έντυπο) και την ταυτότητά του.  Πριν από την επίσκεψη τηλεφωνήστε.
Υπεύθυνος από πλευράς Δ.Σ. είναι ο ίδιος ο πρόεδρος κ. Μιχαήλ Καρτσιώτης, 2310.318.840 και 6946.470.157.
Πληροφορίες  από το Συντονιστή καθηγητή κ. Σαραφιανό Καράβατο 6974604255.

Αγαπητοί συμπατριώτες και φίλοι της Χαλκιδικής

Ξεκινάμε με αισιοδοξία. Αν η προσπάθειά μας φέρει αποτέλεσμα, του χρόνου, θα συνεχίσουμε και στη Χαλκιδική. Διαδώστε το μήνυμα για να κάνουμε μια καλή αρχή.

 Προκαταβολικά απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που δέχθηκαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !