3 Νοεμβρίου 2014

Στις 6, 7, 8 και 9 Νοεμβρίου εορτάζει η Πολεμική Αεροπορία

ΕΟΡΤΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ
1. Σας γνωρίζουμε ότι στις 6, 7, 8 και 9 Νοεμβρίου 2014 η Πολεμική Αεροπορία εορτάζει τον Προστάτη της Αρχάγγελο Μιχαήλ.
2. Κατά τις εορταστκές εκδηλώσεις που  θα πραγματοποιηθούν στο αεροδρόμιο της Μίκρας, το κοινό θα έχει την
ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά το προσωπικό, το υλικό και τα μέσα της Πολεμικής Αεροπορίας στη στατική έκθεση αεροσκαφών, οπλισμού και εξοπλισμού που θα δημιουργηθεί σε ανοικτό και κλειστό χώρο.
3. Το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας θα είναι ανοικτό για το κοινό (ελεύθερη είσοδος- δεν απαιτείται συνεννόηση) το Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014 από τις 12:00 έως τις 17:00 ενώ τις υπόλοιπες ημέρες (6,7,9 Νοεμβρίου) από τις 09:00 έως τις 17:00.
4. Για να επισκεφθείτε το Στρατιωτικό Αεροδρόμιο της Μίκρας ακολουθείτε το δρόμο Θεσσαλονίκης -Περαίας. Αφού προσπεράσετε τη διασταύρωση του Κρατικού Αερολιμένα "Μακεδονία", τη διασταύρωση του καζίνο REGENCY και τη διασταύρωση του κτιρίου της ασφαλιστικής εταιρίας "INTERSALONIKA" συναντάτε τους φωτεινούς σηματοδότες στο κέντρο διασκέδασης "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΝΕΡΑΪΔΑ"   (αριστερά κατευθύνεστε προς το Ν. Ρύσιο) όπου στα δεξιά σας υπάρχει πινακίδα με την ένδειξη "113 ΠΜ". Στρίβετε δεξιά  και στα 50 μέτρα συναντάτε την πύλη του Στρατιωτικού Αεροδρομίου Μίκρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !