14 Νοεμβρίου 2014

Πέθανε 47χρονη ανασφάλιστη γυναίκα στην Κατερίνη λόγω "Δωρεάν" Υγείας

Ένα τραγικό συμβάν διαδραματίστηκε στην Κατερίνη με μία ανασφάλιστη 47χρονη γυναίκα που εισήχθη με καρδιακό πρόβλημα στο γενικό νοσοκομείο της πόλης. Αφού την εξέτασαν οι γιατροί, της είπαν πως...


πρέπει να μείνει στο νοσοκομείο, αλλά δεν δέχτηκε η ίδια να παραμείνει γιατί ήταν ανασφάλιστη και έτσι έφυγε για το σπίτι της.


Την επόμενη μέρα η γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή και διακομίσθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

lefteria.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΜΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ,ΑΠ'ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ''ΜΟΝΗ ΤΗΣ''ΕΦΥΓΕ.Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ,ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΟΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφυγε μονη της γτ ηταν ανασφαλιστη...η περιποιηση θα ηταν καλη οντως αλλα σκεψου μηπως η ατυχη κυρια τυχον δεν ηταν καλα οικονομικα γτ αν δεν το γνωριζεις μαθε πως οταν δν υπαρχει ασφαλεια η εισαγωγη γινεται επι πληρωμης με την ημερα!!! Δν εφυγε γτ προτιμησε το θανατο αλλα μαλλον γτ δεν ειχε χρηματα γτ δν μπορουν ολοι να ειναι οικονομικα βολεμενοι!!! Λυπαμαι πολυ για την κυρια!!!!

      Διαγραφή
    2. exeis apolito dikio zwitsa etsi akrivos einai kai kanenas mesa sto nosokomio dn 8a tin kratouse fisika zampa....

      Διαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !