10 Νοεμβρίου 2014

2-0 τον Άρη Ακροποτάμου ο Άρης

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη μετά από δύο συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Άρης κέρδισε εκτός έδρας τον συνονόματο  από το Ακροπόταμο 2-0. Με το νίκη αυτή, οι κίτρινοι ευελπιστούν να ξεκινήσουν μια ανοδικά σταθερή
πορεία, ώστε να φθάσουν στον φετινό στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο, στην FootballLeague.
Στο πάγκο της ομάδας κάθισε για πρώτη φορά ο Πάουλο Κάμπος.  Ο Άρης επιβλήθηκε άνετα του Ακροποτάμου με 2-0 στο γήπεδο της Ελευθερούπολης όπου συγκέντρωσε αρκετό κόσμο όπου στην πλειοψηφία τους ήταν υποστηρικτές των «κίτρινων».Ο Σούνας ήταν ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου , καθώς και τα δυο γκολ της συνάντησης.  
Οι παίκτες του Πάουλο Κάμπος  μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο, πίεσαν και είχαν την τύχη στην πρώτη τους καλή επιθετική προσπάθεια να φτάσει στο γκολ με τον Σουνά στο 24’.
Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου,  Ακροπόταμος πίεσε, έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 47’ όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι . Στο 83’ ‘έφτασαν στο 0-2 με τον Σουνά να πλασάρει και τον Τσέπα να αδυνατεί να διώξει πάνω στη γραμμή στέλνοντας την μπάλα πιο βαθειά στα δίχτυα της ομάδας του.
AΚΡΟΠΟΤΑΜΟΣ: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (74΄Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (67΄Μονιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης
ΑΡΗΣ: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (71΄Μαζουλουξής), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (87΄Λεμονής), Ατματσίδης (71΄Προβατίδης)
Διαιτητής: Ηλίας Αναστασίου (Ημαθία)
 Παπαδάκης (Ημαθία), Κελεσίδης (Ημαθία)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !