10 Οκτωβρίου 2014

ΕΒΔΟΜΑΔΑ MOVE Γ.Ν. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

         

Κάθε χρόνο στην Ευρώπη αποδίδονται 600.000 περίπου θάνατοι στην έλλειψη φυσικής άσκησης, ενώ το άμεσο και έμμεσο κόστος αγγίζει τα 100.000.000.000€.
          Στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής εβδομάδας MOVE και υπό την αιγίδα του Υπουργείου
Υγείας, της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς, του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, του ISCA και άλλων φορέων, το Νοσοκομείο Κατερίνης, με πρωτοβουλία του Γραφείου Ποιότητας και διεκπεραίωση από τους υπαλλήλους του Κέντρου Ημέρας 4 ΕΠΟΧΕΣ, διοργάνωσε τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης στις 2 και 3 Οκτωβρίου 2014, έχοντας την πεποίθηση πως ποιοτικό είναι εκείνο που αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό μας, που αποτρέπει τον κοινωνικό αποκλεισμό, που ενισχύει την αυτενέργεια και τη δράση, που κινητοποιεί.
Συμμετείχαν:
Μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, πολίτες/φίλοι του Κέντρου Ημέρας και μέλη του Κέντρου Ημέρας "4 ΕΠΟΧΕΣ", Εθνικής  Αντίστασης 51-Κατερίνη.
          Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Εθνικός Συντονιστής Γεώργιος Φαρφαράς, ο πρώην Διοικητής του Ψ.Ν.Π.Ο. κ. Κοσμαδάκης Εμμανουήλ, ο Διοικητής του Γ.Ν. Κατερίνης-Ψ.Τ. κ. Φαρμάκης Αστέριος.
          Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες, τα μέλη, τους φίλους του Κέντρου, τον γυμναστή κ. Γ. Πετρόπουλο, την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Κέντρου Ημέρας κ. Χ. Τσανοσίδου, τον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο. 

                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !