29 Οκτωβρίου 2014

Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου δήμου Νεάπολης-Συκεών

Και στην τρίτη τάξη του Γυμνασίου διευρύνονται τα Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών, προκειμένου να καλυφθούν αυξημένες ανάγκες από πλευράς ενδιαφερόμενων μαθητών για δωρεάν φροντιστήριο.

Τα στελέχη του Γραφείου Παιδείας έχουν ήδη απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για εγγραφές, ενώ διανέμουν σε όλα τα γυμνάσια του δήμου σχετικό ενημερωτικό υλικό, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να εγγραφούν υποβάλλοντας τα δικαιολογητικά τους έως και τις 7 Νοεμβρίου.
Τα φροντιστηριακά μαθήματα θα αφορούν τα Αρχαία και τα Μαθηματικά και τα τμήματα θα λειτουργήσουν στις Συκιές, και για τους μαθητές που κατοικούν στον Άγιο Παύλο, στη Νεάπολη και τα Πεύκα.
Σημειώνεται ότι τα Εργαστήρια Ενισχυτικής Διδασκαλίας-Κοινωνικό Φροντιστήριο άρχισαν ήδη από τις 13 Οκτωβρίου για τις τρεις τάξεις του Λυκείου, με τη συμμετοχή 100 μαθητών και 37 εθελοντών εκπαιδευτικών.  Λειτουργούν καθημερινά, με μεσημεριανό και απογευματινό ωράριο, στο 1ο Γυμνάσιο Πεύκων, στο 2ο Γυμνάσιο Νεάπολης και το 2ο Λύκειο Συκεών.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Παιδείας (δημοτικό κατάστημα Νεάπολης, Ελ. Βενιζέλου 125, 2ος όροφος, 2313 329500 (εσ. 558, 559, 577), 2310 615034 , kritikopoulou.katerina@n3.syzefxis.gov.gr).



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !