27 Οκτωβρίου 2014

Τελετές σατανιστών και θυσίες ζώων σε βουνό της Ξάνθης

Μια σειρά από ερωτήματα σχετικά με την πιθανή ύπαρξη και δράση σατανιστών στην περιοχή της Ξάνθης προκαλούν οι αποκαλύψεις γύρω από τελετουργικών με θυσίες ζώων που φέρεται ότι τελέσθηκαν στις 21 Ιουνίου 2014 στα βουνά της περιοχής. 

Άγνωστοι επέλεξαν την 21η του Ιούνη (θερινό ηλιοστάσιο), ημέρα κατά την οποία σύμφωνα με το “ημερολόγιο των σατανιστών” γίνονται όργια και θυσίες ζώων ή ανθρώπων, για να σφάξουν και να κάψουν πρόβατα, και πιθανά και άλλα ζώα, σε δασική έκταση στο περιαστικό άλσος της Ξάνθης λίγο μέτρα πιο πάνω από Μοναστήρι της περιοχής σε ιδιαίτερα δυσπρόσιτο σημείο.   

satanistikes_teletes_xanthi03
Προβιές που βρέθηκαν στον χώρο  
Όπως φαίνεται στο φωτογραφικό υλικό που δημοσιεύει τοThrakiToday.com το πρωί της επομένης στο σημείο της τελετής βρέθηκαν προβιές ζώων αλλά και δύο ανενεργές εστίες φωτιάς, που προδιαθέτουν ξεκάθαρα σκηνικό τελετουργικών που συναντά κανείς στους κύκλους των σατανιστών. 

Το περιστατικό σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά και χρίζει ιδιαίτερης αντιμετώπισης, μιας και μόλις πριν από μερικούς μήνες η δράση οπαδών του σατανισμού επανήλθε στο προσκήνιο της χώρας, μετά και τη σύλληψη νεαρού στην Αθήνα ο οποίος σκότωσε 40χρονη άστεγη ως “ανθρωποθυσία” στον Σατανά. Μάλιστα ο ίδιος ομολόγησε ότι σκόπευε να κάνει άλλη μία θυσία στον Εωσφόρο, στις 21 Ιουνίου, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκπληρώσει την πρόθεσή του. 

Στην περιοχή μέχρι και σήμερα δεν φαίνεται να έχουν καταγραφεί αντίστοιχες προθέσεις ή πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται στην τελετή της 21ης Ιούνη να μην συμμετείχαν κάτοικοι της περιοχής.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !