25 Οκτωβρίου 2014

Αντιολισθητικές αλυσίδες σε Γρεβενά, Καστοριά και Κοζάνη

Πιο συγκεκριμένα, στο νομό Γρεβενών η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην επαρχιακή οδό Γρεβενών - Σαμαρίνας, από 26ο χλμ. έως 54ο χλμ., στην επαρχιακή
οδό Γρεβενών - Χ/Κ Βασιλίτσας από 26ο χλμ έως 45ο χλμ. και στην επαρχιακή οδό Γρεβενών - Περιβολίου από 27ο χλμ. έως 43ο χλμ.

Στο νομό Καστοριάς η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην επαρχιακή οδό Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου), από το 18ο χλμ. έως το 28ο χλμ., στην επαρχιακή οδός Καστοριάς -Ιωαννίνων (μέσω Νεστορίου), από το 30ο χλμ. έως το 40ο χλμ., ενώ στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Στο νομό Φλώρινας η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω χιονόπτωσης, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βίγλας), από το 12ο χλμ έως το 24ο χλμ., στην επαρχιακή οδό Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου), από το 20ο χλμ έως το 30ο χλμ., στο λοιπό εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !