27 Οκτωβρίου 2014

Μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών Μέσης και Τρίτης Ηλικίας στη Θεσσαλονίκη

Από τη Δευτέρα 3 έως και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 θα διαρκέσει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο κύκλο διδασκαλίας μαθημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για αρχάριους, Μέσης και Τρίτης Ηλικίας, από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (Κ.Ε.ΔΗ.Θ.).

            Για το παραπάνω χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να ενημερώνονται για το πρόγραμμα και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην έδρα της Κ.Ε.ΔΗ.Θ (Καρακάση 1, Πάρκο Κρήτης - Περιοχή Μαρτίου, τηλέφωνα 2310 313414 και 2310 317144) από τις  10:00 έως και τις 14:00
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 26 ωρών, θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014 με τέσσερα τμήματα, 14 ατόμων το καθένα. Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 ευρώ.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τις ενότητες
·                     Επεξεργασία κειμένου (word)
·                     Βασικές γνώσεις διαδικτύου και εφαρμογών διαδικτύου (Skype, πλοήγηση στο Internet, μηχανές αναζήτησης) και
·                     Βασικές γνώσεις Λειτουργικών Συστημάτων (Windows)

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:
·                     Φωτοτυπία ταυτότητας
·                     ΑΦΜ και ΔΟΥ (οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να τα γνωρίζουν για να συμπληρώσουν τις αιτήσεις)
           

            Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας που προκύπτει από το πρωτόκολλο κατάθεσης των αιτήσεων στο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης της Κ.Ε.ΔΗ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !